• Gladiator
    Az a baj, hogy te úgy próbálsz meg valamiről véleményt mondani, hogy szerintem 5 percet nem használtad még.

"nálad nem gond hogy anyádnak meg a haverjaidnak és vadidegenek ugyan azt látják?"

Anyumat letiltottam, így ő semmit nem lát. Vadidegenek szintén nem látnak semmit. De őszintén? Igazándiból leszarom. Felőlem megjelenhet holnap a New York Timesban az összes nyaralási fotóm. Oszt akkor mi van? Kiszivárogtak rólam infók, úristen, mindenki tudja, hogy két hete a Balatonnál voltam! Jáááááááj!!!!! Nyilván nem teszem fel azokat a képeket, amin az asszonyt dugom, és így nincs minek kiszivárognia.

Mi nem testreszabható a facsén? Az, hogy nem tudod a háttér színét megváltoztatni? Égető probléma lehet így 2011-ben. Vagy nem tetszik, hogy a 12 éves unokahúgod Justin Bieber számokat linkel? Beállíthatod, hogy soha ne mutassa a linkjeit, vagy egyáltalán bármilyen postját. Bármire megadhatod, hogy miről kapjál értesítést, kitől mit lássál és ki mit lásson.

Köszönöm, hogy szóltál a Googleről. Csak éppen pont azon problémáztál az első posztodban, hogy a sok hülye cég a facebook profiljára nyomja fel először, hogy kijött az új patch a játékhoz. Most őszintén, mi az egyszerűbb? Hogy facsén azonnal értesülsz, hogy nesze, itt a patch, már töltheted is, vagy naponta felmenni a cég honlapjára és megnézni, hogy van-e már. Ne válaszolj, tudom, hogy neked sokkal egyszerűbb a második megoldás.

"Tudom hogy a retardált divatbuzik mint pl te szeretik az ilyesmit, és ott csápoltak az iwiwnél majd a májszpésznél (majd utána szarozták amikor már nem volt menő), de nem mindenki ilyen (szerencsére), van aki szereti hogy rendezetten szépen mindennek meg van a helye, visszakereshető, átlátható."

Visszaakarsz valamit keresni? Ott van az oldal alján, hogy "older posts". Ha ennyire nem megy az angol, csak szólok, hogy már van magyar nyelv is! A language résznél tudod beállítani.

Én nem a világ legdivatosabb dolgát istenítem, csupán az idióta, wannabeket próbálom visszaterelni a Földre, bár igazándiból nem értem minek zavartatom magam egyáltalán. Sokkal egyszerűbbé tette a kapcsolattartást az ismerősökkel. Ez neked gondolom nem sokat jelent, mert ilyen gyökereknek, mint te valszeg nem sok ismerősük van, így nem okoz problémát az anyáddal és a pszichiátereddel kapcsolatot tartani, de másoknak, főleg, akik külföldön élnek, jóval egyszerűbb így képeket, élményeket, stb megosztani. Nem kell külön msn, ha chatelni akarok, nem kell hotmailben az ismerősöm e-mail címe után kutatni, nem kell külön webtárhelyre feltöltenem a képeket, majd elküldeni a linket másoknak, ésatöbbi.

Ha a te ismerőseid meg olyanokat osztanak meg, hogy mikor szartak, meg mennyit kockultak, akkor ez valszeg azt jelenti, hogy kb. te is hasonló színvonalon vagy. Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról...