• hunwhite
    Nekem is volt hasonló problémám! 1 egész hétig telefonáltam 7000 ft-ért....Azt mondták, hogy ha akarom akkor igazoljam számlával és kérvényezzem!Ja és kössek telefonszolgáltatásra is szerződést......LOL:D Mondom, da ha nem megy a net akkor az IP telcsijük megy? Nem-válaszolták. Akkor hogyan jelenthetem be a hibát? nem mobilon? DE!-válaszolták.... Akkor minek az IP telefon?... igaza van!-válaszolták. A lényeg, hogy megcsinálták. A hálózaton lévő egyik szakasz erősítőjük szált el módszeresen, de egy hét után miután kicseréltek nálam mindent (vezetéket, boxokat és modemet-mert ugye a hiba csak nálam lehet) rájöttek, hogy a hiba náluk van! Azóta tökéletesen megy a 60/6 Mbit. Nem szakadozik.A játékszerverek it futnak mint állat.Jobb pinggel mint a legjobb szerverek. Magyarok és középeurópaiak 25-80 ms közötti pingen tudnak játszani. Viszont a cikkhez még annyit, hogy a 120 Mbit már csak a hűségidővel rendelkező régi előfizetőknek van.....lecsökkentették 100 Mbit-re a 60-ast pedig 50 Mbit-re. Egyébként a kormány dilettánsai az ADSL-t is szélessávnak fogadják el. Így lesz országos lefedettség még akkor is ha a 60-80-100 Mbit úgy aránylik az 5 megás adsl-hez mint annó az axelero 512/128 -at netje az akkori telefonmodemes freestarthoz....Nagyon sok vidéki jűtékostárs akkor ér be a játékba amikor már javában fut a kör. Ennyit az adsl-hez..