67
-
#27 Nekem volt UPS, T-Online és jelenleg Digim van.
UPS, nagyon negatív kritikával tudok csak élni.. egyik legsilányabb!
T-Online, egynek jó de ár szolgáltatás és ügyfélkapcsolat szempontjából hátrányos!
Digi, olcsó és jó! Leírtam mindent..
u.i.: Csak sajnos sok helyen nem elérhető pl a Digi.. Ami hátrányos de ahol van csak azt érdemes. Nekem pl üzleti csomagból van 20/20 MBit/s és szolgáltatnak is annyit egész nap. -
tatish #26 Azért azt a havi xxx gigás forgalomkorlátot eltörölhetnék teljesen -_-' -
lodoviktrema #25 Igen a 29-es körzetben 3000-ért adnak UPC-ék 1 Mbit-es netet. És nincs másik szolgáltató...
-
asgh #24 Az tudja igazán értékelni az UPC-t, aki utánuk váltott (költözés miatt és alternatíva hiányában) T-Onlinera. Van lejjebb, higyjétek el. -
#23 És akkor van a vidék, ahol összesen 1 darab szolgáltató elérhető 5000Ft/1 Mbites sebességgel. De jó nekem! :S -
#22 A letőltés,már nekem nem annyira számít,inkább a feltőltés sebességét lehetne egy kicsit piszkálni!
Bp.XVI.ker Mátyásföld- max 5Mbit/sec az az 650Kbyte/sec (max 80M/5M)
UPC itt sem tudna mit kezdeni mert az összes kábelt ,hálozattal együtt kellene lecserélni.
1998-ban építettek ki nálunk egy ilyen jellegü kábelhálózatot,akkor már elavúltnak számított,most meg katasztrófális.
Saját tapasztalat,nem a legstabilabb 1 évi húzavona javítgatás után "elfogatható"
A hálózat stabilitása.(Cisco Epc 3925) 25/5 -nettel.
UPC jó cég ,de mindent a régről örökölt Matáv-os hálozaton keresztül történik,
a fizikai kábeleket+rendszert még mindig T-homtól bérlik.
Nálunk nem nagyon csinálnának rekordot!
(ahogy nézem ott is 5-modemmel ,hozzák ami valószínü egyenként 200Mbit) -
#21 Nekem meg a 120/10... Itt van kint a ház előtt a UPC-s dobozka kb 5m-re. -
#20 Nálunk most a UPC kábel alatt húzzák a Digit :D Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni. Egyébként exfibernet terület, de tökéletesen megy a 120-as net is. -
gainmu #19 Az a szép hogy mikor még in is UPC-s voltam, az elején még örültem is neki, meg, bááár... visszagondolva akkoriban kezdődött a sávszélnövekedés így az előfizetést követően 2-3 hónap múlva kb 1/4-1/2 évig nagyon rossz volt a szolgáltatás. Azt mondták hogy hálózati fejlesztés az oka, ez rgy idő után megoldódott aztán jött hozzá a telefon ami olyan volt mint a mese hol volt hol nem volt :) Később e net is átvette ezt a szokást, majd megelégelvén szolgáltatót váltottam, méghozzá a Magyarországra betörő román konkurenciájánál.
Ez kb 2 éve volt azóta nincs bajom semmivel a net volt az elő hónap után rossz 2 napig, bejelentettem másnap jöttek, kiderült hogy a háztömbben elhelyezett switch hibásodott meg... aszóta semmi baje és a telefon+net(40/20 (ami 50/25 átlagosan :))+TV 7000 Ft.
És nem reklámoznak stb... mégis megvannak elégedve vele az emberek, óriás léptekben halad előre véleményem szerint. -
#18 De ez szar! Lószar! Próbáljanak bevinni ennyi eszközt EGY ügyfélhez, ki is lesznek vágva a picsbe! ADSL kapcsolaton is elértek már ennek a felét, és az ugye EREDMÉNY, mert ugye sokkal kisebb a vezeték átmérője. Igaz, az is több összerakásával működött, azaz még ezek a sebességek ebben a formában inkább a LOL kategória.
Az ügyfélszolgálatuk meg katasztrófa. Rengeteg régi ügyfelüket veszítik el, mert nem hajlandóak (sokszor) árat csökkenteni, az ügyfél meg szépen átmegy a T-hez. Nem azé, mert az jobb, hanem az adott árhoz képest esetleg jóval olcsóbb. Pedig ugye elvileg a upsz lenne az olcsóbb.
Bár, vannak ezeknél rosszabb szolgáltatók. Anyósoméknál pl azt mondta be a helyi kábelszolgáltató, hogy ha nem tetszik, ki lehet lépni. FAKK. Valszeg meg is lépik, és lesz műhódasuk. -
gforce9 #17 "A felhős megoldások elterjedésével a játékok futtatásához is szükség lesz ekkora sebességre. A számítás a felhőben valósul meg, a 2560 x 1600-as felbontást pedig elküldik a felhasználó gépére 60 FPS-el, ehhez nem árt ez a sávszélesség."
Ez mondjuk egy rts-nél vagy MMO-nál még csak-csak működhet, de egy fps-nél vagy szimulátornál nem. Egy pingidővel késő egérlagg az FPS-ekben vagy autóverseny játékokban elfogadhatatlan, a pingidőt pedig egy fizikailag adott minimum alá nem lehet leszorítani.
-
hunwhite #16 Ja és még annyit, hogy ezek szerint én szerencsés vagyk mert a 60/6 Mbit kapcsolat álltalában 62/6,5 Mbit mérést produkál. A letöltés meg 7,5-8 Mbit sebességet is szokott mutatni.... -
hunwhite #15 Nekem is volt hasonló problémám! 1 egész hétig telefonáltam 7000 ft-ért....Azt mondták, hogy ha akarom akkor igazoljam számlával és kérvényezzem!Ja és kössek telefonszolgáltatásra is szerződést......LOL:D Mondom, da ha nem megy a net akkor az IP telcsijük megy? Nem-válaszolták. Akkor hogyan jelenthetem be a hibát? nem mobilon? DE!-válaszolták.... Akkor minek az IP telefon?... igaza van!-válaszolták. A lényeg, hogy megcsinálták. A hálózaton lévő egyik szakasz erősítőjük szált el módszeresen, de egy hét után miután kicseréltek nálam mindent (vezetéket, boxokat és modemet-mert ugye a hiba csak nálam lehet) rájöttek, hogy a hiba náluk van! Azóta tökéletesen megy a 60/6 Mbit. Nem szakadozik.A játékszerverek it futnak mint állat.Jobb pinggel mint a legjobb szerverek. Magyarok és középeurópaiak 25-80 ms közötti pingen tudnak játszani. Viszont a cikkhez még annyit, hogy a 120 Mbit már csak a hűségidővel rendelkező régi előfizetőknek van.....lecsökkentették 100 Mbit-re a 60-ast pedig 50 Mbit-re. Egyébként a kormány dilettánsai az ADSL-t is szélessávnak fogadják el. Így lesz országos lefedettség még akkor is ha a 60-80-100 Mbit úgy aránylik az 5 megás adsl-hez mint annó az axelero 512/128 -at netje az akkori telefonmodemes freestarthoz....Nagyon sok vidéki jűtékostárs akkor ér be a játékba amikor már javában fut a kör. Ennyit az adsl-hez.. -
senki687 #14 Na meg ha valaki pl. szervert akar üzemeltetni, akkor is jól jön ez a sebesség. -
senki687 #13 A felhős megoldások elterjedésével a játékok futtatásához is szükség lesz ekkora sebességre. A számítás a felhőben valósul meg, a 2560 x 1600-as felbontást pedig elküldik a felhasználó gépére 60 FPS-el, ehhez nem árt ez a sávszélesség.
Ha elképzelsz egy online filmkölcsönzőt Full-HD-s filmekkel, tekerni benne csak úgy lehet, ha gyorsan tölt. Rögtön kevés is lesz az 1 Gbps és elkelne a 10, hiszen egy Blu-ray lemez 25 gigabyte-tól kezdődik...
Szóval ha a technika megvan hozzá, akkor rövidesen ki is használják, nem kell ehhez nagy fantázia. A wareznak ehhez semmi köze, az működött modemen is...
Az más kérdés, hogy ez még odébb van. -
duke #12 ja egyertelmuen a warezolast tamogatjak, mert torrentezesen kivul nincs szukseg ekkora letoltesi sebesegre. -
Mardekár #11 Az már fel sem tűnik, hogy nyilvánosan warezolnak xD -
kjhun #10 Ja 1Gbit, felém meg csak 2Mbit, mennyi a havidíj -
KopaszIsten #9 Na kellett nekem emlegetnem. Pont volt egy netszakadásom. -
gkalcso #8 A vevőbe beteszik a digi vételét és meg is lesz a 2,5 gbit. -
KopaszIsten #7 Ha jobban megnézed 3 szál is fut ennyivel, úgyhogy annyi az kb. :P
Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz. Jóval nagyobb sebességeket kiosztanak, mint amennyivel rendelkeznek, remélvén (egyébként jogosan, csakhogy elszaladt velük a ló), hogy úgysem egyszerre másznak fel a netre az emberek. Aha. Csak épp csúcsidőszakban meg ledob a net, mert elfogy a kakaó. :s -
Turdus #6 Méghogy gigabit... a képen jól látszik, hogy 44,4 MiB/s, az barátok között is csak 352 Megabit/sec, azaz a beígért harmada. -
Mardekár #5 Jah, 29-es körzet is jól ki van a max 5 megával, még az se jön rendesen, ha meg többet akar valaki rendelni errefelé, a technikai adottságokra hivatkozva elutasítják.
Szóval, ahogyan az eddigi kommentek is mutatják, tessék inkább a minőségre menni a mennyiség helyett, azután ha nem omladozik a rendszer, akkor lehet bővülni. -
#4 Parasztvakítás. És hol van az országos lefedettség? Az nem számít, hogy alig pár%-nak tudnak minőségi szolgáltatást biztosítani? A többség meg le van ... -
#3 Nem mindegy mennyit tolnak, ha ugy is korlatozzak, megszakitjak es/vagy csak a garantaltat szolgaltatjak?!?! -
sanyicks #2 Képzeljék el, hogy akár még 2,5 gbit is mehetne olyan kábelhálón (bármilyenen, a tréjén is), ha nincs tv szolgáltatás rajta... szóval ez parasztvakítás, nem ők hozták össze(ezt a szabvány tudja), és parasztvakítás szintnél többre nem lehet használni. -
#1 mióta megemelték a sebességet pár hónapja, azóta kb óránként újra kell indítanom a modemet, inkább ezen dolgozzanak...