• Molnibalage
  #63
  Talán féltek az eredménytől.

  Ha az alapfeladatok ellátására sincs elég pénz, akkor másra sem nagyon. Az egyik gyakorlaton BVR-ban ez EF gépek ellene is egész jól helytálltak, mert a gép kis mérete miatt olyan kis RCS volt és a data link használatával olyan közel fésültég magukat az ellenhez, hogy lényegében indítási távolságba értek.

  Itthon is volt BVR gyakorlat, pár éve szabták át a légeret ennek megfelelően. Tehát lényegbéen gőzöm sincs, hogy miből gondolod, hogy nem voltak összereszve. Egyébként R-27-et egyetlen magyar pilóta sem indított soha, de talán még R-73-at sem. Minden éleslövészet R-60-nal történt. No comment.

  Egyébként meg az érvelésed elég vicces. Az F-22-őt sem ereszettték összes soha MiG-29-cel. Bizos mert félnek tőle... :)  Az, hogy a MIG csak két légiharc-rakétát vihet magával a harcba hülyeség. iihet többet is, és az újabbak már kezdenek felérni az amerikai, francia és izraeli megfelelőikkel.

  Nem, két BVR légiharc rakétát. Azt meg leszarom, hogy egy markonyi szolgálatban álló 29-es tud R-77-et vinni. Szertve a világban repkedő 29-esek ~90%-a nem tud. Pont.