PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
Én 1:24,2-t megyek én is rángatom? :D Nem már. :)
Nem tudom mit érzel/nézel te rángatásnak, szerintem akik gyorsabbak azok biza precízebbek is, és szabályosak is, igazából nekik sincs szükségük csalásra hogy elől legyenek... Sajnos. :D
Megnéztem a te idődet a 29-est. Az komoly idő vagy csak köröztél funból? Csak hogy mennyire mélyedjek bele az elemzésébe. :)
Annyit tudok mondani hogy ez ugyanolyan szim mint a többi (vagy a valós autóvezetés), a lényege hogy játszani kell az autó egyensúlyával. Nem arra kell várni hogy majd az első kerekekkel befordítod a verdát, nemnem, szépen úgy meg kell billenteni bejáraton a hátulját, hogy épp ne csússzon de mégis kellően segítse a befordulást. Ezzel egyrészt gyors is vagy és nem is darálod az első gumikat, ami a szimesek legalább felének problémát okoz. Sajna ha nincs első gumid akkor kámpó... Kicsivel ugyan így jobban kopik a hátsó, de ha nincs hátsó, attól még lehet jót menni.
Na szóval így kell játszadozni az egyensúllyal. :) Ez amúgy sem egyszerű dolog, pláne SRW-ben. Pont ez a nehéz itt, azon a határon menni ahol még nem csúszik, de mégis segít fordulni. Más szimekben kisebb a határ, jobban érezhető hogy mi a sok. De egy street verda nem sínautó az bezony kenődik, mászik, pattog, csúszik, blokkol, alulkormányzott. És ezeket bazi jól visszaadja az SRW, én ezért imádom. :P
Én sem 2 kört megyek mire rájövök hogyan kell menni egy-egy verdával. :P
Sőt általában korábban fékezek mint a többiek, hogy legyen időm a súlypont áthelyezésre, ők meg befelé erőltetik, ledarálják az első gumijukat, én meg megkajálom őket hosszú távon és a kigyorsokon. :P
Na de mondom ezt bazira gyakorolni kell és biza ha már megvan a "rossz" berögződés akkor még nehezebb ezt megtanulni. Nézd csak meg a topos időket milyen szépen, finoman játszanak a verdával. Nem értem hol abba a rángatás. :) Mondjuk a Lexust nézni tényleg borzalom a saját repymen is csodálkoztam hogy úr isten milyen darabos kívülről. :D Pedig mit szenvedem azért a precíz, szép finom mozdulatokért, erre a repyben meg milyen csúnya vagyok. :D
De pl a Mekit jól visszaadja. Asszem kéne valahol beszélnünk, ne itt írjuk tele, mert így csetelve amúgy is döcögős és nem érzem hogy közelednének az álláspontjaink. :)