Simraceway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos sok dologgal nagyon lassan haladnak: nincs kozossegi resz, nincs rendes event listazas es rendezes, de meg Best lap kijelzes sincs a programban. A visszapillantot mar nem is irom, ugy sem megyek Quick Race-t;P
Egyelore a legegyszerubb megoldas az, hogy azt az event-et, amelyben a 0. napon benne vagy a nyero sorban, beteszed bookmark dir-be (SRW Events). En is ezt szoktam, aztan masnap reggel (8 oras csuszasban vagyuk) megnezem, es ha kitoltak (10-bol 9-szer 😛), akkor torlom.
Az elejen meg erdekes volt, es figyeltem, hogy az Acount reszben mikor jelenik meg a kifizetes (kb. 18-25 nap), es ha megjott az Event szama, akkor azt kiszedtem a bookmark-bol.
Eddig ez oké, de hogyan tudom visszakeresni hogy melyik event volt az? Linkbe hiába írom be ezt a számot nem jön be semmi, mivel ilyen (azaz ez a számú) event még nem is volt.
Illetve ha nyertem valamennyit akkor azt a kommentbe írja hogy melyik event volt, azt a linkbe illesztve megnézhetõ a dolog, de nulla nyeremény esetében (nem is kommentbe írja) és jóval nagyobb számot ír mint a legfrissebb eventjük így nem tudom visszakeresni melyik volt az.
Erre valami ötlet? 😊
Azé mégis jó lenne tudni hogy mibõl "zártak ki". 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Alex köszi a credit/pálya infót, ha nem is számolgatom, de azért jó tudni a leosztást. 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Credits per lap (unofficial):
7 - CotA
7 - Daytona RC
7 - Giza
7 - Silverstone
7 - Watkins Glen
6 - Brno
6 - Madeenat
6 - Troyton
5 - Indianapolis
5 - Indianapolis RC
5 - Daytona
5 - Longstone
5 - Paradise Bay
5 - Pudsey
5 - Sonoma
5 - Sonoma Long
5 - Troyton Club
5 - Watkins Glen Short
5 - Zandvoort
4 - Laguna Seca
4 - Mid-Ohio
4 - Paradise Bay Short
4 - Silverstone Southern
4 - Sonoma NASCAR
3 - Chicagoland
3 - Lime Rock
3 - Silverstone National
2 - Paradise Bay Kart
2 - Phoenix
2 - Shinjuku
2 - Troyton Kart
1 - Martinsville
A kedvencem az volt (mar tobbszor irtam), nem tudom hogyan csalt a ficko, de rovig ovalon, ami alig 30sec, allo helyzetbol 5 sec-cel volt gyorsabb mint en a gyors koromon;D Ez Challenge volt, vagyis a gyors korei jobbak voltak;D Gondolom teleportalt vagy hasonlo;P
Amugy Challenge-en nem szamolja vagy nem olyan szigoru a palya levagas, azt be is huzza mindenki, azert nem szoktam eroltetni;P
De versenyen lokdosodesert is kizarhatjak.
Bár múltkor arról se kaptam hogy nyertem. 😄 Pedig arról szokott mail jönni nem?
Leszámítva a falon fordulást, amit Kentuckyba tapasztaltam tegnap a Gullwing-gal. 😄 Vicces volt a srác, kívül a falnak támaszkodva úgy ment, hogy esélyem nem volt ellene. 😄 Mp-ekkel volt gyorsabb. 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Valtozott a kredit rendszer. palya hossztol es valszeg nehezsegtol fuggoen adja a krediteket, megszunt a fix 5 kredit/lap.
innét kaptam 1 dollárt , ha jól olvasom... de hogyan,ha 20. lettem csak? Nem bánom, csak fura.
Fura , hogy mentem pár kört a 100 körösön és mintha nem kaptam volna creditet... ez jobban zavar. Nálatok rendben minden???
Toya: jól látom, hogy a google accounttal lehet használni a HSW-t, nem kell külön regi?
ha még akadnak gondok, finomítanál, új lett a fórum, vannak ITT(LINK) beállítási tippek, sokkal áttekinthetõbb, viszont nem lehet összekötni a google profillal, ez egy fekete pontot ér. Facebookkal és twittrrel lehet könnyen belépni, vagy külön regisztrációval - ha hozzá akarsz szólni <#eljen>#eljen>
Probléma megoldva!
Köszönöm
Options/Controllers
Sensitivity
Az X-Axis a kormanyzas, probald lejebb venni, ugy lassabb lesz az aljan.
Deadzone
Az X-Axis-t vedd feljebb, ne legyen kozepen semmi, ne rangasson be.
Rates
A Speed Sensitivity feljebb huzasa segithet, hogy nagyobb sebessegnel lasabban/kesobb reagaljon a kontroller es/vagy kevesebbet mozgasson.
Lehet h, lámának fogok tûnni de azt hol kell állítani?Vagyis rosszul kérdezem.Beállítás menüben min kell állítani?
Sose volt gamepad-dem, nincs tapasztalatom, de az max Tomb Raider-hez vagy NFS/Grid tipusu cuccokhoz jo. Szerencsere az SWR meg nem csuszott le odaig😉
A kontroller beallitasoknal biztos vannak lehetosegek, de talan a kormanyattetel novelese is segihet a dolgon.
Kérnék beállításhoz pár tippet a gamepad-hoz.
Az a gondom,h ha egyenesen megyek és korrigálni szeretnék nagyon rángat a kormány.Így az az érzet jön le,mintha rángatnám a kormányt.Ez nagy sebességnél nem pont ideális,mert pillanatok alatt ki tud farolni a járgány emiatt.Szoktam látni az elõttem lévõkön,h úgy mennek mintha sínautót vezetnének.Túl sok idõt vesztek a "kacsázás" miatt.
Köszönöm.
A játék ötlet nem hülyeség. Elképzelhetõ egy hasonló, amiben természetesen csak azok vehetnek majd részt, akik regisztrált Simraceway játékosok.
Ezt biztosan megtartom, illetve megtartja a gyerek magának, mert neki nagyon bejött és pillanatok alatt élvezettel autózott vele 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ezen az Eventen nem biztos, mert ingyenes, de ha eles, fizetos lenne, akkor magyon elkalapalnanak😉
Brnoban elég durva lemaradásom volt, még karthikeyani magasságokban sem vagyok <#nyes>#nyes> de kaptam jó tippet Alextõl, és máris faragtam 4 másodpercre a hátrányomat <#eljen>#eljen> Ha be tudok lépni, még erõsebben nyomom a gázt
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/release_notes_build_89_released_may_30_1630_pst
itt a legutóbbi patch részletei olvashatók. A kérdésem az, hogy mit jelent a "memory leaks hunt"? Nem lefordítani , inkább számtechesen megmagyarázni kéne. Azért , mert a memóriával vannak gondjaim, épp a minimális van. Ettõl majd nekem jobb lehet...?
Vagy a fizetos Expert es/vagy az uj autos 4 napos Event miatt tudjak/akarjak/probaljak olcsobban adni.
https://www.simraceway.com/cars/mercedes-benz-sls_amg-2010?locale=en
Na mindegy lényegében mindegyiknek van elõnye, hátránya.
Én akarnék indulni náluk hétvégente ha ott fair-ül mennek, nem úgy mint az EVO bajnokságba hát az egy ócsó public futamnak is gyenge...
Az újabb közvetítéseket hol lehet megnézni? Azokat nem találom csak a régebbieket. Jó a srác aki közvetít (sõt eszméletlen egy ürge 😄), meg jó tananyag fair-ségbõl. 😊
Megtartod vagy csinalsz valami HSW-s SRW nepszerusito jattekot?😛
Ha nem kell, pl.: valamelyik ingyenes vagy olcso autoval, amivel lesz szokasos SRW event (2 hetes), lehetne rendezni Magyar HSW-SRW hotlapbajnoksagot. Ket hetig tart, csak a HSW-s regisztracio/jelentkezes szamit, es a hotlap vegen, az elso 10 helyezett kozott kerul kisorsolasra a kormany😉
Persze eladni vagy a HSW-s szerverbe/koltsegekbe fektetni sem rossz dontes.
De lehet hogy megszereted, es agybol, fekve tudsz majd hotlaozni😛
Mindenhol csak az elso 10 helyezett dijazasa sokszor ertelmetlennek tunik, mivel nagyreszt mindig ugyanazok nyernek, de uzletileg nem mukodne ha tul sok helyezest dijaznanak. A jatekkal kapcsolatos egyetlen beveteluk az autok eladasa. Most is kevesen koltenek a programra, a legtobben kreditet gyujtogetnek. Ha 4-5x ennyien nyerhetnenek, meg ennyien sem koltenenek semmit.
Atlag felhasznalokent ugy kellene tekinteni a programra, hogy folyamatosan fejlesztik es bovitik a tartalmat, igy evente 1 program arat megerne/illene befektetni az autovasarlasba (30-50$).
Ha a jatekosok nagyresze korrket lenne es/vagy megtehetne, sokkal nagyobb mozgasteruk lehetne a fejlesztesben es a tartalomszolgaltatasban.
Ráadásul egy kormányt is küldtek :-D
Elvagyok a saját szintemen. Így is kerestem már pár dollárt, igaz még a Tipora nem elég.
37 perce dobtak fel nagyobb képet, most nézem:

Mondjuk talán nagyobb reklám/biznisz lenne számukra ha az elsõ 50 nyerne. És mondjuk csak az elsõ 20 nyerné vissza az árát (azok is csak 1 max 2-szeresét) 20-50 közt meg csak egy részét. És nem kéne több pénzt szétosztani mint így.
Nehéz elhinni hogy ezzel a módszerrel kevesebben vennék meg az autót...
De már ez is valami, majd csak belejönnek. 😄
Mondjuk részemrõl még lenne pár ötlet, de talán amit legfontosabbnak tartanék, hogy több A, B, C liga indítása legyen a hétvégi versenyeken. Nem hiszem hogy ne lenne rá igény. 😊 Ott se kéne hogy az elsõ halomra nyerje magát és máris nem kerülne drágábba, sõt sokkal többen fizetnék be a beugrót is... Közvetíteni meg nem kell az "alsóbb" ligákat, így több dolguk se lenne.
Sokat kell még fejlõdniük biznisz téren... 😄
Nem is értem hogyan élnek meg belõle... De biztos van nekik mibõl osztogatni, ne aggódjak értük mi? 😄
Ennek annyi elonye lesz, hogy az az 5-10 ember, akik eddig az eventeken gyujtottek be az osszes elso helyeket, most mar nem fognak talan annyira nyomulni, mert mindek szenvedjenek azokert az vicces 5-10$-ert, amikor az Expert-tel es ezzel a csutortoki bulival, 1-2 event max, heti 1-400$-t kaszalhatnak😉
Net-em mar megint nincs otthon, igy ez kimarad. Nem mintha sok eselyem lenne meg az elso 10-be se😉
http://community.simraceway.com/simraceway/topics/thursdays_special_hot_lap_with_our_latest_released_car?rfm=1
Kezdenek érteni a bizniszhez... 😄
Aki most befizetett, az elnezett valamit, optimista volt vagy tuti hogy ott lesz elol (pl. Peppinho).
Mindenki mas, aki meg tudja futni a top 3-as idoket, hajnalra fogja tartogatni az eles bevetest, es meg akkor sem tuti a dolog.
Kicsit elszamolta magat az SRW, nem gondolhattak komolyan, hogy majd mindenki a nagy nyeremeny remenyeben vakon bedobalja a penzt elore😄