PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
Az online versenyek (Quick Race) 50%-ban hasznalhatoak, bar az elso kor mindig necces:) En foleg ovalt megyek (egyreszt szeretem, masreszt gyorsan adja a pontokat:P), de sajnos rovidek, nagyritkan vannak 20 koros versenyek.
Altalaban, barhonnan indulok, az elso kanyar utan a vegen talalom magam, mert legyorsulnak (segitsegek) vagy egyszeruen letolnak (vagy odebb allok, hogy ne toljanak le:P).
De az 1-2 kor utan altalaban mar 2-4. vagyok, utana mar eleg jol lehet versenyezni.
Bar volt, aki eleg erdekesen ertelmezte a vedekezes fogalmat (cikazas, rahuzas):P
De a kedvencem, amikor elorol indultam, de az elso kanyarban mar totalkaros voltam, mert mindenki nekemjott, meglokott, megtolt;D
A masik kedvenc, amikor ketten maradtunk (2 kor alatt mindenki kiesett:P), eleg jo verseny lehetett volna, ha nem marad bent egy idiota, aki nem is ertem miert, a verseny vegeig, kenyelmesen tolatva korozgetett a palya kozepen:DDDD
Sajnos jo megoldas nincs. Ha szervezni kellene a versenyeket (dedikalt host), akkor senki sem lenne. Ugyanigy ures lenne a szerver, ha be lehetne allitani a kotelezo segitsegek kikapcsolasat cagy a nezetek hasznalatat.
Igy online marad a szokasos free szerver stilus.