1087
PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Penge88
    Hali! A keresztneved kezdőbetűjét , a pont mögé meg a vezetékneved. Általában így csinálja a többség. Illetve egy 3 jegyű számot alá. És ennyi. :)
  • zsofybaby #205
    Sziasztok srácok MrZolikaba vagyok! Valószínű, hogy én vagyok a balfék de segítségeteket kérném abban, hogy hogyan kell kitölteni a Racer Plate táblát mert nem tudok egy játékba se jelentkezni.Mármint versenyre.
    A két kisebb mezőbe ami között egy pont van oda mit kell beírni és az alatta lévő nagy mezőbe.Valószínűleg most megmosolyogtok de meggyűlt vele a bajom és ezért kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm! MrZolikaba!
  • Alexease
    Az biztos hogy nem azon mulik! Eleg csak kimenni az utcara, mit csinalnak sokan az igazi autojukkal, amivel embert is tudnak olni (es sokszor olnek is:/).

Amikor egy online versenyen panaszkodnak, hogy rossz oldalrol eloztek, az semmi. Az utcan a barom tolja neki mint az allat (No Fear felirat:P), megelozz balrol, es ahogy elem kerul, abban a pillanatban nyom egy satut es elfordul jobbra;D Persze ha nem motorral lennek hanem tololapos Kamazzal, akkor mar nem lenne ilyen soportosan bator:DDDD
  • lac coo
    Én emiatt hagytam ott IRacinget, szóval hülyék mindenhol vannak. Az hogy beléd megy, nem a segítségeken múlik .:)
  • Alexease
    A Hotlap/Challenge (fizetos/dijazott) versenyek hasonloan kicsit lehangoloak, ertelmetlenek ebben a rendszerben.

Van egy tucat szokasos ember, akik nem tudom mit csinalnak (profik, csalnak, trukkoznek, turelmesek stb.), de csak ok vannak mindig elol a tablazatban. Igy mig ok hulyere szedik magukat a rendszerrel, a tobbek csak a toltelek szerepet toltik be.

Nem mondom, hogy az az eletcel hogy ezzel nyerjek 1-1$-t, csak az online (szinte) hasznalhatatlansaggal karoltve, igy nem sok ertelme van a dolognak;)

Pl. az egyik nehezen vezetheto autoval feljottem a lista masodik harmadaba (7-8. hely, bo 2-3 sec lemaradas). Kivancsisagbol kiprobalva, ketpedallal-pillangoval majd 2 sec-et lehett nyerni, amivel megvolt a 3. hely. Ez jonak tunt.
    De eljott az utolso nap, amikor megjelent a szokasos csapat, es mindharom nehezsegi szinten, lazan behuztak az elso helyeket (masodperceket raverve az amugy is kicsit irrealis idokre), igy tremeszetesen a sokadik helyen vegeztem.

Nem az az 1-2$ hianyzik, csak az ertelme az egesznek, hogy nem sok kihivast jelent 13 napig figyelni a tablazatot, neha-neha javitani 1-2 tizedet, 50-100 kort beletolni, amikor az utolso nap megjelennek a szokasos emberek, es mint kotelezo elvegzendo feladat, azt az Event-et is behuzzak:DDDDD

Annyi elonye van, hogy amig az ember probalkozik, osszejon annyi pont, amibol lehet venni egy-egy ujabb jarganyt;)
  • Alexease
    Az online versenyek (Quick Race) 50%-ban hasznalhatoak, bar az elso kor mindig necces:) En foleg ovalt megyek (egyreszt szeretem, masreszt gyorsan adja a pontokat:P), de sajnos rovidek, nagyritkan vannak 20 koros versenyek.

Altalaban, barhonnan indulok, az elso kanyar utan a vegen talalom magam, mert legyorsulnak (segitsegek) vagy egyszeruen letolnak (vagy odebb allok, hogy ne toljanak le:P).

De az 1-2 kor utan altalaban mar 2-4. vagyok, utana mar eleg jol lehet versenyezni.

Bar volt, aki eleg erdekesen ertelmezte a vedekezes fogalmat (cikazas, rahuzas):P

De a kedvencem, amikor elorol indultam, de az elso kanyarban mar totalkaros voltam, mert mindenki nekemjott, meglokott, megtolt;D

A masik kedvenc, amikor ketten maradtunk (2 kor alatt mindenki kiesett:P), eleg jo verseny lehetett volna, ha nem marad bent egy idiota, aki nem is ertem miert, a verseny vegeig, kenyelmesen tolatva korozgetett a palya kozepen:DDDD

Sajnos jo megoldas nincs. Ha szervezni kellene a versenyeket (dedikalt host), akkor senki sem lenne. Ugyanigy ures lenne a szerver, ha be lehetne allitani a kotelezo segitsegek kikapcsolasat cagy a nezetek hasznalatat.

Igy online marad a szokasos free szerver stilus.
  • Alexease
    Sajnos ennek is az a hatranya, mint a tobbi hasonlonak: a nagyobb ertekesites remenyeben, kenytelenek engedni, lazitani a szabalyokon, boviteni a lehetosegeket. Igy nincs vagy minimalis a korlatozas, sokmindent engednek, pl. Advancedben a segitsegek - kiprobaltam, sajnos durva, vagy online versenyen barhogy lehet menni.

Sajnos ezek csak a minimalis komolyabb felhasznaloknak jelentenek hatranyt (segitsegek, tors-zuzas), a tobbieknek ez csak elony:/
  • tutuhawer #199
    volt egy srác quick race-ben, többen jelezték a főnöknek, hogy szándékosan köcsög, nézzenek oda rá, ilyenkor néha bejön egy SRW a futamban nézelődni. Ha meg videózott valaki, az alapján is adhatnak figyelmeztetést, eltiltást. Sajnos az ingyenesség átka ez is. Bárki bejöhet, fasszopóskodhat, de van ellenszer. A pack elején meg tényleg lehet jókat meccselni, a középmezőnyben meg a tipikus darálós, és hátrfelenézegetős, óvatoskodós. Kiszámíthatlan némely sofőr, de ismét: ingyenes, bárki jöhet, benne van a pakliban, hogy nem pro. Ezért is nem idegeskedek. A lengyelek meg állandóan sírnak-rínak, arcoskodnak, rühellem azt a népséget a versenyjátékokban. A németek csak sírnak , panaszkodnak, de lenyelik a békát, a lengyel meg figyelmeztetést kap - kapott is az egyik gyökér.
    Ami miatt esetleg tudok idegeskedni, hogy 70+ skill felett értetlenkednek sokan, hogy mi miért történt... Én nem sokat mentem kormánnyal élő ellenfelek ellen, de még én is összerakom a buta agyamban, hogy egy-egy szituban mi történt.

Én egyelőre kitartok, lelkesen próbálok játszani, ha random enged a játék.
  • Penge88
    Nos igen, engem is arrébb tessékeltek párszor, ugyanaz az ürge. Engem is bosszantott, hogy mindenhol előzni próbáltak, már féltem fékezni, mert nem fordulhatok el mert beszúr a falu túlsó végéről. Egyszer én is megtoltam az előttem lévőt, de ott valami iszonyat korán fékezett, nem is voltam közel hozzá, de elvettem, hogy visszaálljon elém. Kaptam is a privit, hogy careful. Ezt leszámítva, ahol én autóztam, nem volt rossz. De ahol Te voltál, ott biztos volt darálás. És tényleg, ahova az első 15 embert engedik be,oda elférne, hogy mondjuk csak egy kuplung segítség legyen. Eventeknél szintén, advanced-nél egy kuplung és ennyi. Egy EVO-val aki nem bír, az meg is érdemli. az E-type-al már bírkózás van, de én pont ezt élvezem benne. Csak a sok a helper... Beginnernél legyen.

GTL-el toltam veletek, állati volt, csak most is kormánytól távol vagyok, meg eddig egyetem miatt nem igazán tudtam volna futamokon indulni. Ha már kialakul valami meló, meg állandósul a helyem, fogok én még ott versenyezni :)
  • maffioso
    Engem igazából az zavar kurvára, hogy nem bannolják az ilyen férgeket. Most is kűzdök a k*rva kreditért, hogy bírjak venni aszfaltmodified-t, rajt utáni balos utáni egyenesben (mid-ohio) srác egy az egybe rámrántja a kormányt kicsúszunk valami hárman a gecibe és én kapok stop/go-t. Ha nincs ez, akkor elhúzok előre és 1-2 emberrel elmeccselünk. Akik egyébként általában nagyon jófejek. Quick raceben az élen nem igen tapasztalni szarháziakat, inkább a középmezőnyből felkelők azok. Jártam már úgy is, hogy kilöktek a faszba, de mivel bő félperccel mentünk a mezőny előtt, ezért megállt a srác és megvárta míg visszajövök.
  • NIBI
    Így van, ez csak hozzállás kérdése, hogy megadod e a tiszteletet az ellenfeleidnek! Akiket nem ellenségnek hanem ellenfélnek tekintesz. Ez nem is függ össze a tudási szinttel...
    Játszottatok már GTR/GTL/Race-el? Ha igen akkor nagyon jól tudjátok, hogy miért fikázom annyira az rF-es ütközési modellt... ÉS pont ezért mert elnéz mindent a modell, ezért vannak ezek a vadállatok is, mert azt hiszik ha a progi engedi akkor már nem is kell fairnek lennie, illetve azt se tudja mi az... :( Ilyen koccokra, akár csak koccokra már rég a fűben, kavicsban találná magát, én meg jót röhögnék. Itt meg bazz besorol mögé, ha rám húzza a verdát... Vicces. :S
    Így sajna semmi komoly jövőt nem látok az ilyen progikban, ezért írtam, hogy ez kéne hogy az első legyen, amit átírnak, javítanak!
    Ez így csak agyatlan barbárokat szül...
  • tutuhawer #195
    érdekes írás, én mindenki okoskodását figyelem, amatőr lévén. Meg nézegetem, ki kicsoda, melóban gép előtt ráértem kicsit rákeresni pár magyarra is, jó volt látni az Audis futamban meg korábban már magyarokat. Az írásra annyit tudok mondani, hogy én túraautó-sorozatokat nézek, főleg a V8 supercars-t ausztráliából, és ott is megy a vonatozás, természetesen, amíg alakul a lehetőség. Rohadjak meg, én is azt láttam, mindenki mindegyik kanyarban be akart szúrni, be is esett a másik mellé. "Úgyis van segítség, elesni nem fogok..."
    "Kicsit besárgul a kocsi oldala, de elmegy az még végig."
    "Nincs gumikopás, nem szarozok, odateszem a féktávon, akár blokkoljon is a végén"
    Az biztos, hogy maximum a kuplungot engedélyezném én is a versenyeken, mint ahogy ti is. Érdekes, formula1-es géppel eléggé észnél kellett lenni, nem is repesztett úgy egy csávó, miután érzékelte, hogy OFF-on megyünk... el is esett :) Én a videómat direkt úgy csináltam, hogy lássa mindenki, kuplung automata, sajnos a DFGT-re is 4 hónapig spóroltam, szóval csak a kuplung kell nekem, a startnál az sem.
    Jó a poszt, tetszik, hogy én is profibb gondolkodást várok amatőr létemre.
  • NIBI
    Hát az a futam katasztrófa volt. Sok balfasz van ott is sajna. :( Akik még hírből sem ismerik az autóversenyzés lényegét, és fogalmát! Azt hittem mivel live-ba nyomassák a TV-ben majd szebb lesz a futam, tévedtem. Mindenki mindenhol előzni akart, előre gondolkozás semmi, csak kamikázézzunk be az előttünk lévő mellé/belé. Ez számomra nem verseny hanem agyatlanság. Szóval nagyot csalódtam, még olyanban is aki elvileg "profi", na ő kibaszott a pályáról kétszer... Mert gondolta elég ha akkor fékez, mikor felvillan az én féklámpám... Azért aki kicsit is tud már versenyezni az jól tudja, hogy akkor már rég késő fékeznie a támadónak...
    De ezt tették velem állandóan, berobbantak a kanyarba, nem érdekelte őket, hogy nem tudnak kijönni, lényeg hogy elém keveredjenek. Hát ezeket a manővereket egy komolyabb bajnokságban büntetik! Így a nagymamám is az élen tud maradni...
    Szóval katasztrófa volt, állandóan a tükröt kellett néznem, hogy a támadóm mennyivel fog később fékezni mint én. Nem érdekelte, hogy ezzel mp-eket bukik és még beéri 4-5 ember, neeeem, neki fontosabb volt hogy a nagy Nibivel küzdhessen, aztán utolsó legyen wááááááá. Szóval barmok ezek és azok is maradnak, mindeddig míg nem lesz normális ütközési modell. Ez egy rakás fos így! ÉS sajna így tanulnak meg vezetni az amúgy is béndzsa vezetők. De értem én őket, máshol más bajnokságban képtelenek lennének megállni a helyüket, ezért ide jönnek, és rázzák a pöcsüket, hogy mekkora ászok az akadályoztatással, feltartással, szabálytalan manőverekkel.
    Szóval én nagyot csalódtam... Ezek után nem tis tudom folytassam-e...
  • Penge88
    Sziasztok! Én még a simraceway kezdetekor is toltam rf-el. Aztán pár hete figyeltem fel először, hogy külön progi van már egy ideje, így elkezdtem. Mivel én rf2-re még nem ruháztam be, így megvagyok az 1 engine-el. Tetszik, eddig 8 autóm van, kreditekből. Mindig olyat próbáltam venni, amivel épp fut valami event. G25 user lévén, kizárt hogy pillangózzak, leszámítva mondjuk a OW-ket. 900 fok, H-váltó, kuplung, ohne segítség utcai gépekkel. Most elvileg még a Golf-os, a FSAE és az E-type event-nől fog bejönni egy kis píz, így talán tudok venni valami aktuálisat. Jelenleg is van 1100 kreditem.

Szóval, szivatom magam, nem kétpedálozok, meg pillangó, hanem kézi váltóval. Be lehet verekedni így is az élmezőnybe, csak fingatósabb. De vezetési élményből, realitásból nem adok. Lehet hogy rátromfolnak az időmre, de legalább azén körömbe több meló van. Igaz, 1 tizeddel szarabb vagyok, és persze ez számít :D Igen, Beginner event-en 1x lehet pénzt nyerni, a többin meg végtelenszer.

Quick Race-n változó a felgozatal, mind verseny, mind user téren. Mentem már roncsderbin is, de volt, hogy tök jól elcsatázgattam 2-3user-el. Sosem értettem, engem mindig az 1. 3 hely valamelyikére tett be mindig. És mondom, miért? Egyszer olyan szivesen kipróbálnám, hogy megküzdök a dobogóért a 8. 9. helyről. De nem. Így inkább rajtnál 3-asból indultam :D Lerajtoltak én meg becsatlakoztam kábé a 9. helyre :D

Múlt héten beverekedtem magam a RTTW-be is EVO-val, volt még rajtam kívül 2-3 magyar is, jó verseny volt, volt adok kapok is. Sajna ezen a héten kimarad, kormánytól távollét miatt. Mindenesetre, a topik meg a fav-ba :)

Legjobbakat!
  • tutuhawer #192
    Közben melóban benéztem kicsit a fórumba, és írja az egyik kisfőnök, hogy a több típusú autókból álló versenyek a küszöbön:
    http://community.simraceway.com/simraceway/topics/multi_car_events_and_car_bundles
    Kedvezmények, akciók is lehetnek a gépekre, csomagokban is vehető lesz - gondolom.
  • zsofybaby #191
  • zsofybaby #190
    Tutuhawer én vagyok az MrZolikaba csak ez a felhasználó nevem pontosan nem tudom mióta de legalább 6 éve már.Megnézem a videodat hátha rajta vagyok én is.
  • zsofybaby #189
    Szevasztok Sim-esek ki van itt ma reggel?
  • tutuhawer #188
    Jó reggelt
    Nézzétek meg ezt a ma reggeli nem listázott videómat, csak ide beteszem nektek a linket. Láthatjátok, hogy a vezetés néhol egy kalap szar. Lassan fékezek, lassan gyorsítok, elesek egy-két kanyarban, a tempó lehetne jobb, volt is már jobb. De a régi célegyenes után ugrok egyet a levegőben előre vagy a pálya alattam hátra... Az -2 másodperc. valahol még van csalás , mert belegyúrtam a fékbe a befutónál, és úgy lett 2:36...
    3 eset szokott történni:
    A: be se tudok lépni a futamokba, JOIN TIMED OUT
    B: be tudok lépni, megy a futam, egyszercsak LOST CONNECTION TO SERVER
    C: belépek , és a verseny előtti lobbiban a RACE gomb villog, rá se tudok kattintani szinte, próbál csatlakozni, de nem tud. A warmup időmérője elindul, eltűnik, megjelenik stb stb, Ha véletlenül be tudok ugrani a boxba, akkor meg a nappal/éjszaka nincs rendben. A játék nem tudja, mennyie az idő, és pörög a nappal és az éjjjel, villog az egész 99-100 FPS mutató mellett. El se tudok indulni ilyenkor...
    A mai napig, ugyanis izzítottam a frapset, gondoltam levideózom ezt a szart, és lám...:
    hot lap eventben el tudtam indulni, de a videón látható, előreugrottam, és ez jól látható, szar futamban jobb az eredmény mindenkinél - ha nem taposom a féket a végén.
    A quick race rendben volt, ugyanilyen előzményekkel indítottam a videót, és a teljes futam rendben volt 1:38-39-es körökkel. Nem volt rám panasz, én is láttam mindenkit, OK volt. Csak a frapset kell futtatni, de az meg elég szar, mert 5 perc 5 GB méretű.
    Vajh mi lehet a gond? Remélem, az SRW-sek kitalálják nekem.
    Nektek ötletetek van?
  • Alexease
    De azert a Simraceway liszensz lehetosegeit es erosseget jol mutatja, hogy bele tudtak preselni a 2010/2011/2012-es „uj” F1-es Mekiket a regebbi 1973/1977/1988 melle;)
    Nem beszelve a tobbi 6 Mekirol (sport autok), amibol 2 eleg friss.
  • Alexease
    Annyira nem rossz, de a jotol is messze van:D A szokasos: minnel gyorsabb, kielezettebb egy auto, annal nehezebben koveti le az engine, vagy annal jobban kijon hogy „mindenkinek-mindenre” vannak belove az autok.

De szerencsere nem izgat, mert az F1 nem nagyon erdekel, meg amugy is draga, meg felaron is:P
  • precise
    szar a meki...
  • Alexease
    De ez meg uj palya, ami jo hir!

• Alexease
    Holnap ez (MP4/25) lesz tesztelesen es felaron, de meg ugy is „draga” (9.50$) :)

• Alexease
    Decemberben feltettem sokadikra, a szokasos 5 perc helyett tovabb maradt fent, megneztem a rendszert, megtetszett, es kezdesnek megvettem a 10$-os 25 darabos csomagot;)))
    Azota persze tovabb bovult, heti 1-2 auto osszejott a pontokbol:)

Mivel az autok egy resze 0,5$ (~30db) alatt van, igy nagyon akciozni nem kell:) Mivel krediteket ad megtett koronket (5Cr/kor, 1$=1000Cr), igy nehany 10 kor alatt osszejon 1-1 alap auto (foleg rovid ovalon, bar ott nincs hotlap, csak rovid online versenyek). De keddenkent van ingyenes auto teszt, es arra 50%-os kedvezmeny.

Termeszetesen a tizen-huszon-harminc dollaros autokat mar nem vennem meg, pontokbol meg sose jonne ossze;)
  • oneal1
    megvettél pár autót vagy van valami "akció"?:D
  • Alexease
    A gumik valoban jok, megneztem nehany autot. Jol erezni a melegedest es a kopast, a deffektet meg egyertelmuen
    Valszeg mar csak belemagyarazom, de a „retro” es modern bordazott es slick gumik kulonbsegeit is lehet erezni, de melegedesben biztos van kulonbseg.
    Az autobeallitasok is jok, a lenyeget erezni.
    Ez valoban toppos program lehetne a friss rF2 engine-nel:P
  • Alexease
    Kiprobaltam az Advanced-ben az engedelyezett minimal ABS-t es TC-t, automata kuplunggal. Hat igy ez nagyon gaz, hiaba minimal, szinte padlogaz es padlofek lett belole:/ Szerintem ez igy, palyatol fuggoen, 1-5 masodperc elony is lehet. Vagyis nem kell ehhez bug, mar ezekkel is sokat tudnak nyerni.

Engem nem izgat, mert ezekkel is bena es sokadik lennek (:D), csak egyszeruen a program/ceg hozzaallasa bosszanto (foleg ilyen kapcsolatokkal, reklammal, valodi autoverseny reszvetelekkel stb).

Persze, igy jobban el lehet adni, mert ha ezek nem lennenek, akkor talan nyernenek 10 szimest, de vesztenenek 1000 jelenlegi felhasznalot;)
  • NIBI
    Ja hogy úúúúgy, kezd leesni mit is írtál. :)
    Jaja úgy mehetne szerintem is. :)
    De ezt az előre lagolást oldják meg legelsőnek, aztán a ratyi ütközési modellt. :P Még a végén megtanulnának vezetni és tisztelni a másikat... :D

• Alexease
    Nem kellene kihanyni, mert ahogy irtam, ugyanugy megmaradhatna a masik ketto segitseges kategoria (Amateur, Intermediate).

Persze a jelenlegi rendszer alapjan szivas lenne azoknak, akik gyujtogeto eletmodot folytatnak (es nincs megfelelo cuccuk hozza), mert akkor csak az elso kettobol tudnak megszedni magukat;)
  • NIBI
    Alapjában véve jó amit mondasz, de én sem szívesen hagynék ki egy retró verdát, csak mert nem lehet 2 pedálozni vele. :)
    3 pedál brutkó feeling, de feelingből ritkán vezetek, inkább szeretem a szart is kitaposni belőlük. :D Na nekem az a feeling. :P
    Na szóval az meg kibaxás lenne a sok 2 pedálossal, (pláne akiknek nincs is 3). :)
    A segítség dolgok meg más tészta, aki igazán jól megy az amúgy is alapból/rögtön kikapcsolja, mert tudja hogy csak gátolják...
    Ezzel az Asphalt Modified-el is többen használtak TC-t én meg minden nélkül lerajtoltam őket... Szóval használja felőlem... :D
    Most persze más tészta a gombozás, na én meg azt nem engedném ebbe a progiba... Az is kibxás lenne sok gombossal, és hát gondolom el akarják adni a prgit vagyis az autókat, és a gombosok elég sokan vannak. Így jártunk. :D Bár van aki über jól tolja gombokkal, alig tudom tartani a tempóját. Na az olyan hogy állítja vagy mit csinál, vagy egyáltalán hogy meg mé? :D De azok előtt le a kalappal. Bár aki fair-ül megy már az előtt is, az is ritkaság quick race-ben. :P

Jajj az FFB-ed elfelejtettem kipróbálni. Na ha eszembe lesz ránézek a napokban. :)
  • Alexease
    Az alap, blippelgetek mint az orult, de ugy is korbefordul;) Persze csak akkor, ha nagyon sietek es eroltetem, ha csak elvezetbol/gyorsan autozom, akkor teljesen jol mukodik.

Egyszer azert elerhetne egy program azt a szintet, amikor bevallalja a 3-4 nehezsegi szint kozul egynek, hogy legyen valoban Advanced/Pro/GetReal.

Pl. itt is van 3 nehezseg, de meg az Anvanced-ben is minimal ABS/TC es barmilyen kezelest/nezetet engednek. Minek?! Miert?!

Jo lenne olyan, amiben valoban korlatoznak a dolgokat, autotol fuggoen. Ne lehessen mar egy 50 eves autot pillangozni, ket pedalozni, segitsegekkel tologatni.

Persze akkor is nagyreszt megmaradna az erosorrend, de jo erzes lenne tudni, hogy az a kategoria valoban korrekt.

Akinek nincs olyan cucca (vagy az olyanhoz kedve) ott van meg ket kategoria ahol probalkozhat.
  • NIBI
    Há adjál gázt fékezés közben. 2 lábbal is tudsz 3 pedált nyomni. Én bízom benned.
    Ezt azért mondom, mert sok olyan ember van aki 3 pedállal is megy olyat mint más 2 pedállal... Hoppácska. Szóval a 3 pedál nem egyenlő a lassabb autózással.
    Persze én se lennék sehol 3-al...
  • NIBI
    Na ezzel én is így vagyok. Bármennyire szidják hogy rF az alapja, szerintem leiskolázza az alap rF-t, mert ebbe bizony sokkal dinamikusabb a gumi minden téren! Szépen kenődik adott szituban, pattog, a melegedést nagyon jól érezni. Egyszerűen érzem, hogy gumi van alattam és azon múlik minden. A sima rF-ben még csak hasonlókat sem éreztem, csak hogy tapad azt jóvan, vagy hogy már nem.
    Persze a GTR/GTL se jobb sajna.
  • Alexease
    Nekem most ~50 autom van, bar en azonnal egy 25-os csomaggal (10$) nyitottam:) Es miutan tetszett es jonak ertekeltem, megert meg egy 10-est (plusz a kreditek amit azota osszeharacsoltam es elvasaroltam:).

Szivesen vennek dragabb autokat is (5-10$, afolott azert mar eleg eros:P), de igy nem latom ertelmet. Ha lehetne allitani oket, hogy jobban elvezzem a vezetest, es talan nyerni valamit a sokadik helyekert is (1-200 kredit), akkor talan.

Multkor osszeszamolgattam nehanyat, es bar nem vegeredmenyek voltak (volt meg 1-2 nap) de volt 5-6 ember, akik sok Eventen indulnak, minden nehezsegen, havi szinten 150–300$-t (vagy akar tobbet is) ossze autoznak;)

Ha nekik tetszik ez a vezetesi- es versenystilus, akkor szamukra ez idealis program;)
  • lac coo
    15 autóm van (kb) szinte mind utcai viszonylag gyenge verdák, azok elég jók. Simán jobb mint rF1 , még a hülyeségei ellenére is .
  • Alexease
    Kar erte, mert ar-ertek aranyban szerintem nagyon jo, az engine-hez kepest jo erzes vezetni, de a rendszer kicsit elveszi a kedvet az embernek:)
  • Alexease
    Van egy-ket auto ami szinte hasznalhatatlan, legalabbis normalisan hasznalva es tempot autozva. Pl. a Jaguar E-Type-pal szinte korbe sem tudok menni Infineon-on, gazelvetelre azonnal keresztbe all;)
    100%-on van a fekereje (nem allithato), 60%-on a fekelosztas (ugy hogy szerintem az auto sulyelosztasa 60% felett van:)), es a diffi 10% (azonnal befog):P

Vagyis 3 pedallal nem hogy nem versenykepes, hanem szinte autozhatatlan;) Legalabbis nekem:P
  • lac coo
    Persze hogy tempó kérdése, erről szól a dolog, , hogy túl nagy sebességnél mit csinál az autó, hol veszti előbb el a tapadást .... :DDDD

Fék meg ok, meg lehet fogni, de elég bolond dolog...
    De hát ez ilyen, jobb nem igen lesz .Ingyen meg főleg elmegy :))
  • NIBI
    Csak tempó kérdése a dolog... Na meg rossz kormányzás...