PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
érdekes írás, én mindenki okoskodását figyelem, amatőr lévén. Meg nézegetem, ki kicsoda, melóban gép előtt ráértem kicsit rákeresni pár magyarra is, jó volt látni az Audis futamban meg korábban már magyarokat. Az írásra annyit tudok mondani, hogy én túraautó-sorozatokat nézek, főleg a V8 supercars-t ausztráliából, és ott is megy a vonatozás, természetesen, amíg alakul a lehetőség. Rohadjak meg, én is azt láttam, mindenki mindegyik kanyarban be akart szúrni, be is esett a másik mellé. "Úgyis van segítség, elesni nem fogok..."
"Kicsit besárgul a kocsi oldala, de elmegy az még végig."
"Nincs gumikopás, nem szarozok, odateszem a féktávon, akár blokkoljon is a végén"
Az biztos, hogy maximum a kuplungot engedélyezném én is a versenyeken, mint ahogy ti is. Érdekes, formula1-es géppel eléggé észnél kellett lenni, nem is repesztett úgy egy csávó, miután érzékelte, hogy OFF-on megyünk... el is esett :) Én a videómat direkt úgy csináltam, hogy lássa mindenki, kuplung automata, sajnos a DFGT-re is 4 hónapig spóroltam, szóval csak a kuplung kell nekem, a startnál az sem.
Jó a poszt, tetszik, hogy én is profibb gondolkodást várok amatőr létemre.