PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Penge88
    #1033
    Hát, amúgy, ez volt az első event, amin indultam, mivel decemberben kezdtem el az SRW-t. És ugye, 3 autó van alapból és mondom, de jó, az evo-val van is event és elkezdtem körözgetni. Láttam, hogy két napos experience-t lehet nyerni, hát mondom meglátom, milyen köröket sikerül. Aztán az első napokban láttam, hogy ott lehetek az élbolyban. Majd a végén sikerült elhappolni 1 tizeddel a győzelmet. :) Mellesleg, egyes event-eken számomra is néha olyan idők vannak hogy pislogok. Aztán egy időben sok QR-t toltam, credit vadászat miatt, de jópár eventen szereztem zsét, összesen olyan 50 dolcsi körül nyertem eddig úgy, hogy mostanában eléggé keveset volt időm tolni.

    Egyébként, monták, hoy kormány eladásokból, a játékon belüli autók eladásából, ilyen driving experience-k eladásából (F3, Audi, Evo) van komolyabb bevételük. Akkor mikor ott voltnk, voltak, akik F3-aztak, illetve akik R8-akkal, meg TT-kkel köröztek a pályán. Szóval, megvannak, valaki megkérdezte, hogy mi a realitás a nemrégiben felröppent hírnek, hogy hanyatlóban van az SRW, a Nico annyit mondott, hogy valakinek mindig unszimpatikus az SRW, így hát kitalál ezt-azt. De a srácok, akikkel voltam, ők is komolyak voltak. rFactor, iRacing, RBR, ezek voltak azok a szimek, SRW-n kívül, amikkel az emberek nyomultak javarészt. Én még odaröttyintettem, hogy GTL, meg Euro Truck Simulator (amit egy másik srác is tolt a csapatból xD ) és csak mosolyogtak, GTL-t azt mondták, hogy az igen, az tényleg hangulatos.

    Jó csapat verődött össze, igazából teljesen nem tudom kiadni magamból az élményt annyira, amennyire szeretném és hogy mindenkinek átjöjjön, de akinek benzin csordogál az ereiben (mint nekem), annak ez olyan, mintha infúzióval betolnának egy kis versenybenyát is a keringésbe és megnyitnák, hogy ne csap csöpögjön, hanem rendesen folyjon :) A végére maradt a stock car autóztatás, hát az... az volt a pont az i-re. Ahogy az megy, hangzik, kanyarodik, fékezik, kegyetlen. Pedig hát, verseny szériák között ennek a "legszarabb" a kanyarodási képessége, fékezése, stb.

    Szóval, egyszer mindenkinek ott a helye. Még most is olyan, mintha csak álmodtam volna az egészet, de oldalra nézek, ott a póló, a sapka, meg a kapott papír arról, hogy ott jártam.