Simraceway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Egy kicsit videózgattam
BMW M3 E92 GT2

Simraceway: tigris013

Szabi
nagy élmény lehetett, grat <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
gratulálok, jó olvasni a beszálmolót, jó tudni, hogy magyar spíler is eljutott a ynereményig. Nem semmi <#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Penge88
Hát, amúgy, ez volt az elsõ event, amin indultam, mivel decemberben kezdtem el az SRW-t. És ugye, 3 autó van alapból és mondom, de jó, az evo-val van is event és elkezdtem körözgetni. Láttam, hogy két napos experience-t lehet nyerni, hát mondom meglátom, milyen köröket sikerül. Aztán az elsõ napokban láttam, hogy ott lehetek az élbolyban. Majd a végén sikerült elhappolni 1 tizeddel a gyõzelmet. 😊 Mellesleg, egyes event-eken számomra is néha olyan idõk vannak hogy pislogok. Aztán egy idõben sok QR-t toltam, credit vadászat miatt, de jópár eventen szereztem zsét, összesen olyan 50 dolcsi körül nyertem eddig úgy, hogy mostanában eléggé keveset volt idõm tolni.

Egyébként, monták, hoy kormány eladásokból, a játékon belüli autók eladásából, ilyen driving experience-k eladásából (F3, Audi, Evo) van komolyabb bevételük. Akkor mikor ott voltnk, voltak, akik F3-aztak, illetve akik R8-akkal, meg TT-kkel köröztek a pályán. Szóval, megvannak, valaki megkérdezte, hogy mi a realitás a nemrégiben felröppent hírnek, hogy hanyatlóban van az SRW, a Nico annyit mondott, hogy valakinek mindig unszimpatikus az SRW, így hát kitalál ezt-azt. De a srácok, akikkel voltam, õk is komolyak voltak. rFactor, iRacing, RBR, ezek voltak azok a szimek, SRW-n kívül, amikkel az emberek nyomultak javarészt. Én még odaröttyintettem, hogy GTL, meg Euro Truck Simulator (amit egy másik srác is tolt a csapatból xD ) és csak mosolyogtak, GTL-t azt mondták, hogy az igen, az tényleg hangulatos.

Jó csapat verõdött össze, igazából teljesen nem tudom kiadni magamból az élményt annyira, amennyire szeretném és hogy mindenkinek átjöjjön, de akinek benzin csordogál az ereiben (mint nekem), annak ez olyan, mintha infúzióval betolnának egy kis versenybenyát is a keringésbe és megnyitnák, hogy ne csap csöpögjön, hanem rendesen folyjon 😊 A végére maradt a stock car autóztatás, hát az... az volt a pont az i-re. Ahogy az megy, hangzik, kanyarodik, fékezik, kegyetlen. Pedig hát, verseny szériák között ennek a "legszarabb" a kanyarodási képessége, fékezése, stb.

Szóval, egyszer mindenkinek ott a helye. Még most is olyan, mintha csak álmodtam volna az egészet, de oldalra nézek, ott a póló, a sapka, meg a kapott papír arról, hogy ott jártam.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Alexease
En is csak magam oromere autozom, amugy nem erdekel, nem sok ertelme van😉
Mostanaban ritkabban, mert nem jonnek uj autok. De foleg azert, mert mostanaban az rF2 eleg hasznalhato lett, kezd kinoni az alpha/betabol, van tartalom is, az iR-hez is van Lotus, azok utan meg eleg szar erzes az SRW😊

Legalabb lenne realfeel meg normalis AI beallitasok... Akkor a bo es valtozatos autvalasztek (+100) miatt, meg ha nem is toppos a dolog, eleg jol el lehetne szorakozni vele.
lac coo
En hozza se nyulok semmifele hotlapozashoz, elore megmondom , hogy 5-10 mp-es hatranyban vagyok 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Koszi.

En is abban remenykedem, hogy tul sok ott a penz, a tamogato, a csapat es egyeb korites, hogy elgagyizzak a dolgot.
Csak sajnos komoly hatranyban vannak az engine miatt:/ Jo az rF1 engine, ki lehet belole hozni jo dolgokat (azert alapbol az SRW sem rossz), ott van pl. a GSC, P&G vagy a HGTL. De 8 ev lemaradas, foleg hogy minden mas ceg teljesen uj cuccokat es extrakat fejleszt, eleg sok.

Ez a „ragyurni a top idore” nem ugy mukodik hogy: „Nah, majd most!”😄 Ahhoz kell valami „tehetseg” is😛
A top idok lattan nem allat vakarok: Hmm, jo ido, hogyan is kellene beallitani az autot...? – hanem az elso gondolat az: Ez meg mi a banatos f*sz*m?!?!😊)))))))
Köszi! 😊
Jöhet még részletesebben is az elejérõl amikor belecsaptál az eventekbe. 😊
Elhatároztad hogy kijutsz, vagy csak összejött a teljesítményed alapján?
Penge88
Üdv. Hát elsõ nap gokart-ot nyomattuk, piszkosul elfáradtam, fárt a hátam mint állat. délelõtt 10-tõl délután 3-ig. Közben kaja, meg eligazításokkal, okításokkal, mindenkihez volt szavuk, hogy mit láttak, mit csinálok rosszul, mikre figyeljek. Aztán szimulátoron köröztünk, majd irány haza. Másik nap széria kocsikkal volt szlalom, majd auto-cross, Evo-val mentünk fejenként 2 kört a pályán, az is állati volt. Ráadásul kézi váltós géppel. Majd szimulátorozás és a stock car-al vittek egy-egy kört. Hát azt végig vigyorogtam. Nagyon eseménydús nap volt, jó instruktorokkal, jó társasággal. Tényleg, aki csak teheti, gyúrjon rá, hogy szintén nyerjen egy ilyet, mert állatira megéri.

A programról annyi hangzott el, hogy próbálják még realisztikusabbá tenni az ffb-t, illetve azt, hogy jobban átjöjjön az, hogy ha már alulkormányzott az autó. Slip angle-rõl volt sok szó, nem emlékszem már minden részletre, de az elhangzottak alapján nem úgy tûnik, hogy vérpistike szintre kívánják vinni a dolgot. A grafikáról én személy szerint nem sokat hallottam.

Profi versenyzõk által kordában van tartva a gépezet, így azt gondolom, rossz irányba nem mehet el a dolog. 😊

Alexease
Engem is erdekelne.

Es ha mondtak, mutattak valamit a programmal kapcsolatban, es ha publikus, az is erdekelne. Pl. mit terveznek hosszutavon, milyen iranyba mozdulnak el stb.
Remelem nem gagyizzak el, nem lesz belole gamepad-es verpistike foss. De raferne most is egy nagygeneral, egyreszt a fizikara es gumira, masreszt a kinezettre es szolgaltatasra.
lac coo
Hogyne , persze, nyomasd !

Érdeklõdve várjuk a részleteket. 😊
Penge88
Üdv Urak! Pénteken értem haza Sonoma-ból, ahol részt vehettem az SRW Performance Driving Center központban megszervezett, 2 napos "tréning"-en. Még januárban nyertem, aztán mostanában annyira nem voltam itt, hogy elõre mondjam, mert készülõdés volt, stb stb.

Viszont annyit, hogy ÁLLATI VOLT! Mindenkinek javaslom nyomassa azt az event-et (is), mert életem eddigi legnagyobb autósporttal kapcsolatos élményét szereztem ez alatt a néhány nap alatt. Mindent állnak. Valahogy még most sem hiszem el, hogy kint jártam. Ha egyhangúan szeretnétek, leírhatom a részleteket :-)

Valaki elkezdte közületek (jónak mondható eredménnyel) a Kart Championship-et? Az elsõ három pálya után 7. helyre beküzdöttem magam összesítettben ami helyileg kb ott is van ahova vártam magam, viszont a top köridõm is 1 másodperce van legalább attól amit az élmenõk konstans hoznak és ez bosszant igazán. Egyrészt a 70%-os fékerõ az optimális amire gyárilag van rakva, vagy feljebb kéne venni? Másrészt egy pár tipp jól jönne kimondottan gokartokhoz, mert eddig versenyszerûen csak alsóbb kategóriás formula autókkal (Nippon, Toyota Atlantic) nyomtam ami egy teljesen más világ volt és elég nehezen ismerem ki magam ezeken a kis dögökön 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Alexease
En sem tudok posztolni, mert amikor elkuldom, elobb kijelentkezik, nem kuldi el, aztan visszatesz mint vendeg😉
Valszeg a social-lel kapcsolatos aktivalas/bejelentkezes/user-kovetes karav be, mostanaban nagy divat, de legtobbszor szar az egesz...
Te legalább tudsz valamicskét csinálni. Nekem speciel nem jelentkezik ki egyszer se nézelõdés közben, viszont posztolásnak a közelében se vagyok, mert 3 nap alatt 3 aktiváló emailt küldettem el magamnak de egy se jött meg, haverok meg már a játékba se tudtak emiatt regezni csak egy hét alatt. -.-

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Alexease
Mekkora foss az SRW forum:/ Lehetetlen bongeszni es posztolni, folyamatosan kijelentkezik. Bar teljesen lenyegtelen, ugy is szarnak ra;D
E30-al vannak versenyek?

Hát b..., hogy ebbe se lehet normálisan menni, direkt belémjön én meg neki a falnak azt vége is a lengõnek. Ezek normálisak??

szeva

Szevasz, Ryan! Sok sikert.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

oké köszi az infót

Penge88
Üdv! Király, hogy tetszik a dolog, üdv a körünkben.

Mostanában már számít annyiban a SQ, hogy az event-ek is szét vannak bontva, 700-800, 800-900, stb. Így akinek van 1000 SQ-ja, nem tud bemenni a 700-asba, nem tudja elhappolni a helyezést egy 750-estõl, így megnõ az esély a kezdõbbeknek, hogy egy kis cash-hez jussanak. Eddig mi volt? Jött Peppinho, meg Piratella, és bezsebelte az Intermediate és az Advanced event fõnyereményét is.

Általában, ha jó eredményt érsz el egy event-en, akkor nõ az SQ. Meg gondolom quick race-ektõk is függ némileg.

kedvetkaptam hozzá és nyugodtan javíthasz.

Más

Kinek mennyi SQ pontja van?
Nekem 747, nem tudom hogy ez számít-e valamit

tutuhawer
helyesbítenék, ha nem haragszol. Az NFS-fanok csak az NFS World-bõl ismernek. Tehát nem a fórumban vagy ismert, hanem a fórum pontosan 1 topicjában vagy ismerõs. De! Nem vagy annyira kutyaütõ, ezért merészeltem ajánlani az SRW-t, hátha kedvet kapsz. Befizetõkre mindig szükség van

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ja a Need For Speed World-bõl ismernek. De nem is az autóbeállítás volt a gond hanem a Controllerem nem passzolt a játékhoz (Logitech F510 Gamepad), de a Joystick-os Feedback beállítással meg a Steering sensitivity-t levettem 0-ra és már tökéletes volt számomra

Alexease
Igy a videot elnezve, valamelyik NFS-bol ismerhetnek😊)) Ha bekapcsoltal volna meg 1-2 segitseget, akkor meg izzadnod sem kellett volna ebben a melegben, korbe ment volna az auto magatol😄

Nem piszkalas, csak poen, nincs vele gondom.
Bar fajdalmasabban erintene, ha az SRW ebbe az iranyba mnenne el, latva a felhasznalokat, mintha egyszeruen becsuknak a ceget.

Amugy az SRW-ben nem valami sokat, neha szinte semmit nem lehet allitani az autokon, foleg a fix setup-os eventek miatt.

Ha autoallitas, akkor az alabbit javaslom, azzal el lehet szorakoni nehany orat es tobb tucat kort, amig osszeall egy jo autobeallitas😄DD

Szevasztok!

Új játékos vagyok a Simraceway-ben, de itt a forumon eléggé ismernek. Csináltam egy videót méghozzá Hot lap eventet, mert a többi verseny az 8-10 perces. és az nem volt kedvem levideózni. Ez a második profilom és ebbe most kicsit gondolkodva belementem e legmélyebb beállításohoz, hogy a kanyarodást kijavítsam. A nevem a játékba "tigris013"
Simraceway: tigris013 - Hot lap event (Mazda MX-5, 1:56.777 time)

Penge88
Értettem "papó", csak ahhoz képest, nem igazán látszik az a tekintélyt parancsoló kor, amit magadról állítasz, de mindegy. Vagy csak jól titkolod 😄 Nem is vagyok rá kíváncsi, nem is azért írtam, amit írtam.

Ez a hozzászólásaidat olvasva elég elszomorító. Úgy látszik a kor nem pótolja a modort, a kulturált viselkedést és a neveltetést...
És most látszik, hogy trollkodni kortól függetlenül tudnak kellõen frusztrált emberek 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nagyon félreértettél, mert nekem nagyon is tetszik ez a szim. Kicsit jobban olvasd el amit írtam és a kicsi agyacskád hátha felfogja, hogy nekem mi nem tetszik. Ez itt egy kibaszott fórum, hogy az ember leírja a véleményét. A kormomhoz meg semmi közöd fiacskám. Hidd el, hogy amikor én megszülettem, akkor te még javában apád tökeiben voltál..

Alexease
Ezert is irtam a pletyka hir utan, a hivatalos forum alapjan, hogy meg ha valoban elmentek/elkulduldtek embereket, a ceg nem fog bezarni.

Korabban is volt rola szo, hogy az SRW-nek az elsodleges bevetele a RaceCenterbol van Sonomaban. Aki nezegetett videokat, kepeket es hireket a jatekon kivul, vagyis erdekli a dolog, es nem csak egy ujabb ingyenes autos jatekot tologat, az tudja, hogy eleg szep garazsuk van tele verseny autokal.

Valszeg koncepciot kell valtsanak, mert az eddigi kicsit vicces volt. Az emberek szamara ingyen adjak a programot, ingyen tartjak fent a szervereket, ingyen vannak a scannelt palyak, 2 even keresztul hetente jottek a scennelt, licenszelt autok (atlagban 1-2$-ert, kreditert is vasarolhatoan), es 300E$-t szortak szet dijazasokra.

Es ezt ugy, hogy az emberek nagyresze soha semmit nem vett meg, csak kreditet gyujtogetett, nehany mindent nyertek, es egy kisebb reteg neha koltott is valamit a programra.

Nehany pletykaterjeszto zsigerbol nem szereti az SRW-t (Ignite), mivel hozzajuk fuzodik eredetileg az rF1 korszakbol a fizetos portal/mod otlete. Amit akkoriban leszavaztak, de talan abbol az otletbol indult az SRW.
En 5 eve vagyok SRW tag, vagyis ez nem friss program/project.

Sajnos a rendszert kicsit elbaltaztak az elozoekkel: durvan valtozo au autok, a nagyresze konnyen ingyen is elerheto, szinte ertelmetlen dijazasok. Ezt az emberek megszoktak, nehez lesz valtani (ha akarnak egyaltalan).

Valszeg nem szunik meg, kar lenne a programert, mert eleg jo, laza, konnyed, egyszeru kikapcsolodas a komolyabbak szimek mellett, raadasul a legnagyobb erossege a +100 darabos igen valtozatos auto tartalom.

De ha megis bezarnak, es „bukom” a penzem, akkor sem fogok magamon eret vagni😊 Valszeg a programot akkor is odaadnak fullban, offline hasznalhatoan.

Es a penzt sem erzem elvesztegetett dolognak. En nem 1-2 autoval korozgettem, QuickRace-ben csepelve a tobbieket, hanem hasznalhattam szabadon majd' az osszes autot, akkor amikor csak akarom😉

Es az arat eleg jol kihasznaltam, foleg ha olyan (kicsit felesleges) mas megvasarolt programokhoz hasonlitom (pl. F1 2012, TD:Ferrari), amelyek lehet hogy ujak, szebbek, latvanyosabbak, de sajnos a kezelesuk miatt szinte nullat jatszottam veluk:/
tutuhawer

Sok fejlesztés alatt álló új cuccot már meg is mutattak, az 1-2-3 hónapig elég, aztán akkor majd tisztábban látják,mit akarnak. Én sem húznám le a WC-n a játékot

Penge88
Moderáld magad. Most boldog vagy, hogy kiélheted magad, idejöhettél kiönteni magadból a szennyet, amit eziránt a szim iránt éreztél. Még a korodat sem mered felvállalni... Részemrõl ennyi volt. Viszont el kell hogy keserítselek, mert...

(és ezt már mindenkinek)

..., ha valaki a hsz-ekbe is beleolvasott, az látta, hogy ott írja egy SRW-s pali, hogy azért ez a teljes leállással kapcsolatos rémhír pletyi túlzó, valószínûleg lesz létszámleépítés, de a jövõben jönnek új cuccok, és (ez már az én meglátásom) valószínûleg kevesebb event fog egyszerre futni. Eddig sem értettem, hogy miért volt 9 oldalnyi event, bõven elég szerintem egy hétre betárazni, az olyan 4-5 oldal a szokásos gokart eventekkel és ennyi. Plusz, akik gyakrabban járnak erre az oldalra (ami a cikket is írta), azok elmondása szerint ez az oldal szereti nyírni az SRW-t. Máskülönben meg, ha annyira a végét járja az SRW, minek tesztelnek Stock Car-t? Csak úgy "jáccásiból"? Szóval megszorítások (itt is sajnos) érkeznek, remélem, hogy tényleg csak egy kicsit visszavesznek a tempóból.

tutuhawer
nekem már elég , ha nem szar. Egy biztos: sokat mentem offline, és már elégedett vagyok, ha online tudok menni. Legyen ez SRW vagy moddolt Shift2, nekem mindegy. Teljesen mindegy, hogy valóban rámegyek a fûre és leszarom vagy elszállok akár SRW-ben, csak menjen a verseny. Igazából arcade vagy sim, szép vagy kicsit régi... mindegy nekem

De nagyot mondtál dombóvári szarjankó parasztgyerek! <#action><#taps>

Ha töltenéd, akkor több cigi kijött volna.<#nevetes1>

Alexease
Ja, abbol a 20$-bol amit nyertem😊 Vettem rajta 4 doboz cigit a hetvegere😄DDD
NIBI
Jaja akkora arcade, hogy szerintem te nem is tudsz elvezetni egy SRW-s street verdát. 😄 Mi másért rinyálnál?!...
lac coo
Alex tudtam én ,hogy kamuzol ,és ebbõl éltél !!!! 😄DDD

Ez tisztára Project Cars. Most is ugyanolyan arcade játék.

Persze én elhiszem és nem is vitatom, hogy te egy nagy profi szobapilóta vagy, de azért jól rábasztál a simraceway-el. Elhiszem, hogy mérges vagy, mert ugye ez volt a kenyérkereseted.<#papakacsint>

tutuhawer
Közben OFF:
SHift2-vel vettem fel pár videót, közülük az elsõ: LINK

tutuhawer
én pl a NFS-sel mentem sokat online, az rfactorral nagyon régen offline, ahogy a race07-tel is, úgyhogy lehet, hoogy NFS puhaspöcsû vagyok, mint Alex írta <#eljen> de annyira nem volt hülyeség egy kis összeget befizetni a játékba. Igazából kifizette az ember az autót, amivel viszonylag normális hétvégi versenyeket lehetett menni, normális irányítással, szóval normális , vállalható tartalommal. Legalább látni, mire fizetünk be. Az NFS-es bármelyike nagyobb pénztemetõ, ez szerintem annyira nem. Én befizettem volna, ha lett volna lóvém. Most már nem fizetnék be, igaz lóvém most sincs. Nektek van? <#taps><#nyes>

Alexease
Koszi, de en speciel nem az NFS puhapocsuek taborabol szallingoztam at ebbe a programba, igy cseppet mas a hozzaallasom.
Jó nagy marha aki ebbe a game-be fizetett sok pénzt autókra. Majd legközelebb egy pár éven belül majd az iRacing is így fog járni.<#guluszem1><#guluszem1>

Alexease
De, csak autot lehet venni, penzt nem adnak vissza, nem hulyek😄
Azert volt nehany ember, akik 100-as vagy 1000-es nagysagrendben nyertek honapokon keresztul.

Kozben osszeszamoltam kivancsisagbol, 25$-t nyertem osszesen, es 290$-t toltam bele...
Biztos orulnek ha bezarnanak😊<#idiota><#zavart2>
NIBI
Azon nem csak SRW autókat lehet venni?
Alexease
Valakivel osszekeversz😊

Atlagban 20-bol 1-szer nyertem 1-2$-t😉
Nem szamoltam ossze, de kb. 20$ korul nyerhettem osszesen, es 1 ev alatt kb. 250–300$-t koltottem a progira (fel havi fizetesem).

Vagyis penzugyileg teljes bukta, de nem is azert hasznalom;P
Kár ezért a szimulátorért. Gondoltam, hogy sokáig nem fogják bírni, mert csak a sok autók miatt nem sok embert érdekelt. Inkább pályákat csináltak volna többet. Alex, neked meg ez volt a fõ kenyered, mert ugye sok pénzt nyertél már a Simraceway-en. Szarnivalóra jó volt néha biztos, vagy a rezsibe.<#vigyor>