kelemenlajos#11
Túl vagyok kb 1 óra repkedésen. Az eddigi tapasztalatok:
- Nem egységsugarú usernek való, közepes szinten is van benne nem kevés kihívás. (FSX heli tapasztalat után)
- Szép, szebb mint az arma, és kisebb a gépigénye! Valamit optimalizálhattak a srácok, mert korrekten megy. Persze kis géppel ennek sem érdemes nagyon nekiállni. (Solt is írta a látótáv alapvető)
- Van karrier, kellemesen oktat az alapoktól, felteszi a kérdést minden főbb oktatási lépés előtt hogy mennyire legyen részletes. Nem tolakodó a keep it simple pont annyi amennyi kell, egy más szimeket látott embernek (és jobb az elején szívni pl. a felszállásnál az alapokkal, mit hogy később ne tudj valamit megcsinálni).
- SZERINTEM van benne másolás védelem. Most lehet hogy hülyeséget mondok, de felvállalom. Amikor valamit nagyon finoman kellene csinálni, akkor olyan az irányítása amilyen az arma sorozat másolásvédelme volt (Olyan mintha nagyon remegett volna az ember keze és nem lehetett vele pontosan lőni). Nem mindig érezhető, de néha a finom mozdulatoknál a fade-re nagyon jellemző "zaj" keletkezik az irányítási csatornán.
Kipróbálásra mindenkinek ajánlom, akár demo akár szürke import.
Aki 5 óra után sem hagyja ott, az pedig mehet a boltba. Szerintem megéri. Akinek sok a 40 Eurós ár, annak érdemes várnia 1-2 hónapot, mivel rétegjáték így úgyis gyorsan fog esni az ára. sprocket aerosoft steam(Bár az arma2-es tapasztalatok alapján a steam nem annyira javasolt.)