273
\'Take
  • kelemenlajos
    Én azért elvárom, ha valaki sogat jàtszik valamivel, akkor azt igen is vegye meg. De kipróbálni, vagy 1-2 óra játékért bevallom én sem szoktam. :)
    Na de a témánál maradva, holnap már talán én is vissza tudok ülni a kabinba. Addig is várjuk a hozzáertőbb tesztet.

@Dummyboy:
    Szerintem van benne annyi változatosság, hogy igen. Ha alapvetően leköt a repülés és az ezzel kapcsolatos dolgok, akkor érdemes kipróbálnod.
  • Sanyo
    Félreértés ne essék, senkit sem ítélek el azért, mert nem vette meg. :)
  • DummyBoy
    Engem például vicces, de az érdekelne, hogy főképp harcászkodós repülgetés után le tudna-e kötni a polgári repülés része ...

Elég változatosak-e a küldetések, milyen a hangulata az egésznek, stb :)

Bár ehhez jó ideig előtte kell ülni, de kiváncsian várom a tapasztalatokat :)

Bár megfogadtam, hogy a G940-et akkor porolom le majd, ha meglesz hozzá az új driver, de ahogy nézem beindult a pörgés a szimiparban :)
  • kelemenlajos
    Szerintem mindenki azon a verzión tesztel :) Ha maradandó akkor úgyis felkerül a polcra hiszen bis termék lévén 99% hogy van benne fade. Akinek volt valaha arma-ja az úgyis tudja mi az akinek nem az hamarosan rájön :)
  • Solt
    Ok, várom majd a tapasztalatokat! :)
  • Sanyo
    Az MD 500 és a Bell 412 között természetesen van különbség, de a saját élményeim szerint könnyebb a Ka-50-el repülni. :) Ettől még nem realisztikusabb a ToH, csak más. Sok mindenben ArmA, de mégsem teljesen az.

A telepítése hosszú percekig tart és 17 giga hely kell neki. Tegnap csak felrakni volt időm, későn kezdtem és 10 után lett kész. Mivel 4-kor kelek, már nem mertem gépbe ülni, mert akkor nem aludtam volna az éjjel. :) Repülni csak holnap fogok vele.
  • Solt
    Ugyan Uram, ez a legkevesebb azért a munkáért amit a szimes közösségért teszel! :)

Engem speciel a repmodel érdekelne... mennyire sikerült szimulátorosra? Mondjuk egy DCS-hez képest?

Amilyen hülye vagyok úgyis megveszem, de addig is jól jönne valami infó! :)
  • Sanyo
    Köszönöm a linket. :) Múlt héten kaptam egy teljes verziót, de tegnap újra le kellett töltenem tőlük mert sérült volt az egyik fájl. A bétától nem estem hasra, de a végleges ígéretesnek tűnik. Mi az ami titeket érdekel belőle? Pár napja látom, hogy megnövekedett az érdeklődés, ami véletlenül pont egybeesett a reloaded verzió kiadásával.
  • Solt
    Egyébként kedvenc hírhozónk, Sanyo oldalán megtaláltok minden aktuális infót a TOH-ról... is... :)
  • Solt
    Jogos, valóban csak azzal ment. A armás repmodelnél nem nehéz jobbat csinálni! :))
  • Droughert
    szar a crack....
  • muHaHaHa
    Végre kiprobáltam :D
    Első leszállás megizzasztott, párszor restart kellett...

Azt nem tudjátok miért hullámzik a képernyő? Repülés felénél
    tiszta homályos lett képernyő.
  • Vogel
    Mit lehet utálni egy helikopteren? :D
  • kelemenlajos
    Az csak hivatalos arma2-vel ment nem? Amúgy annàl sokkal jobb a repülési model. Legalábbis a legelsőnél ami elérhető volt.
  • Solt
    Régebben volt hivatalos teszt verzió, bárki letölthette... az nem él még?
  • kelemenlajos
    Nem blackshark (bár azt elég rég próbáltam) viszont nem is arma2. Meglepően jók pl a széllökések, és az fsx minden segítséget kikapcsolt szimulációjánál melyebbnek tűnik a toh kezepes színtje. Szerintem próbáljátok ki, vagy várjátok meg a szim oldalak tesztjét.
  • LeonSilver
    Nem. ArmA szintű.
  • sanyicks
    kár hogy csak helikopter, mert utálom a helikoptereket. fsx meg egy idegesítő fos. xplane10 meg karácsonykor tuti még 1 évet el lesz tolva :D
  • macleody
    De gondolom nem Black Shark szintű.
  • Ironman2

• kelemenlajos
    Szerintem még nincs, ezért sajnos marad a "B" terv.
    (Utálom a játékgyártókat, mert ez alap lenne...)
  • muHaHaHa
    Demót honnan tudom letölteni? Mert kerestem és nem találtam, mert azért jobb lenne elötte kiprobálnom bírja e a gépem...
  • kelemenlajos
    Túl vagyok kb 1 óra repkedésen. Az eddigi tapasztalatok:
    - Nem egységsugarú usernek való, közepes szinten is van benne nem kevés kihívás. (FSX heli tapasztalat után)
    - Szép, szebb mint az arma, és kisebb a gépigénye! Valamit optimalizálhattak a srácok, mert korrekten megy. Persze kis géppel ennek sem érdemes nagyon nekiállni. (Solt is írta a látótáv alapvető)
    - Van karrier, kellemesen oktat az alapoktól, felteszi a kérdést minden főbb oktatási lépés előtt hogy mennyire legyen részletes. Nem tolakodó a keep it simple pont annyi amennyi kell, egy más szimeket látott embernek (és jobb az elején szívni pl. a felszállásnál az alapokkal, mit hogy később ne tudj valamit megcsinálni).
    - SZERINTEM van benne másolás védelem. Most lehet hogy hülyeséget mondok, de felvállalom. Amikor valamit nagyon finoman kellene csinálni, akkor olyan az irányítása amilyen az arma sorozat másolásvédelme volt (Olyan mintha nagyon remegett volna az ember keze és nem lehetett vele pontosan lőni). Nem mindig érezhető, de néha a finom mozdulatoknál a fade-re nagyon jellemző "zaj" keletkezik az irányítási csatornán.

Kipróbálásra mindenkinek ajánlom, akár demo akár szürke import.
    Aki 5 óra után sem hagyja ott, az pedig mehet a boltba. Szerintem megéri. Akinek sok a 40 Eurós ár, annak érdemes várnia 1-2 hónapot, mivel rétegjáték így úgyis gyorsan fog esni az ára.
    sprocket
    aerosoft
    steam(Bár az arma2-es tapasztalatok alapján a steam nem annyira javasolt.)
  • Solt
    Ha ismered az ArmA sorozatot, akkor tudnod kéne, hogy normális játékmenethez még az ajánlott is kevés...

Ami a legjobban nyírja a gépet, az a látótáv. Na most repülés közben azért az nem árt, ha nem 500 méterre előtted rajzolódnak a textúrák.

Arról nem beszélve, hogy van egy olyan érzésem, hogy 10 másodpercet lesz az átlag júzer levegőben vele... ( DCS után igencsak megkínlódtam a demoval. )
  • muHaHaHa
    Minimum:

Operációs rendszer: Windows XP / Vista
    Processzor: Intel Dual-Core 2.4 GHz vagy AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
    Memória: 2 GB RAM
    Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 8800GT vagy ATI Radeon 4850, Shader Model 3, 512 MB V-RAM
    HDD: 17 GB szabad hely a merevlemezen

Az ajánlottat nem másolom, mivel minimum elég aztán megtudjuk megy-e a gépünkön.

A grafikája az 10/10 vagyis nagyon jó, mint az ARMA sorozatban.
    A játékban lehet szabadon menni, vagyis sétálni, meg kocsival is menni, vagyis az ARMA-kban lévő szabadság az megvan.

Én most töltöm, vidiket néztem és ezért tudom róla ezeket. Már csak 8-10 óra és lent van...
  • kjhun
    Aki le akarja tölteni, csináljon ám neki helyet, több mint 13GB! És még fel is kell telepíteni. Hát azért ez nem semmi. Grafika, gépigény milyen/mekkora?
  • DIESEL DOG #7
    o m g
  • tmp
  • muHaHaHa
    Bohemia Interactiv-nak egy helikopter szimulátora.

Letöltéshez link:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://w1.megarapid.net/forums/t/626875.aspx#
  • Boconadi
    és ez mi:
  • Carlos
  • fery02
    Oje
  • muHaHaHa
    Hellotok!
    Létre hoztam egy témát, a Take On Helicopters-hez mivel még nem volt... :)