• willcox
    "Olvastam már olyan kutatásról, hogy akik pár percig halottak voltak 1 műtőben, leolvastak egy olyan feliratot, számsort, ami a műtő plafonjáról volt csak látható, pl a lámpán" - ufót is sokan láttak, meg "szűz" Máriát, meg egyebeket. Olvasni mindenről lehet pro és kontra. De az még nem jelenti azt, hogy igaz is, ha le van írva valami.
    "de bizni kell, remélni, mert különben minek élsz" - a világ tele van bizakodó és reménykedő emberrel, ezek többnyire a nem sikeres emberek. De ahelyett, hogy egyfolytában bizakodnának és reménykednének, inkább olyasmivel kéne foglalatoskodniuk, amivel a hátralévő életüket jobbá teszik.
    "akik nem hisznek ezekben a dolgokban azok szerint hülyeség és nem foglalkoznak a közeli rokonok sirjával..?" - nem járok temetőbe (temetést leszámítva). A szeretteimre anélkül is tudok gondolni és emlékezni, hogy kimennék a temetőbe. És persze nem csak halottak napján. Pont emiatt én nem is kérem, hogy temetőbe temessenek, sőt, síremlék sem kell. Felesleges pénzkidobás, ráadásul nem kell majd miattam senkinek se temetőbe járkálnia.