Zozo76#2
Nekem volt egy olyan idoszakom amikor rendszeresen, mostanaban csak nagy ritkan fordul elo (akkor ha sokaig fent vagyok es hulla faradtan fekszem le), hogy "rosszul alszom el". Kicsit hulyen hangzik de igy neveztem el a dolgot magamban. Az tortenik hogy tulajdonkeppen alszom de a szemem ki tudom nyitni, gondolkodni is tudok, de a szemem mozgatasan kivul semmit sem tudok csinalni. Nagyon erolkodnom kell agyilag hogy kibillenjek ebbol az allapotbol. Sokszor ezt az allapotot nagyon eros hanghatas kiseri, olyan mint ha egy nagy ereju motor szivna a levegot egy csobe, jellegzetes suhogo hang de marha eros, olyan nagy hogy ki sem birnam ha a HIFI-vel ilyen hangerot nyomatnek a szobaban, es megis ettol nem faj a fulem, szoval valoszinu hogy csak az agyban jatszodik le. Ja es hogy meg erdekesebb legyen, ezt a hanghatast zuhano erzes kiserei, perceken keresztul folyik, es erzem hogy zuhanok a semmibe, egyre lejjebb. De ami a legrohadtabb hogy nem kellemes, szoval olyan szorongasos allapotot eredmenyez.