A "24" készítőinek új sorozata
  • gulyasandras
    Már annyit hallottam (család, ismerősök) erről a sorozatról, hogy muszáj volt belenéznem.

Az első részből megnéztem kb. 15 percet + a rész maradékát áttekertem. Még mutogattak néhány „fantasztikus” jelenetet, de összességében talán 50-60 percet töltöttem a sorozattal.

Véleményem:

Showtime: nézhető sorozatot nem tudnak csinálni, a Homeland sem kivétel
    a 24 alkotóitól: ebből is csak 2-3 részt láttam, de sikeresen áthozták az üresjáratokat (miért csinálnak 50 perces műsort, ha 30-35 percig nem történik semmi?)
    gyenge gárda, gyenge forgatókönyv: inkább mozifilmként kellett volna megvalósítani
    a gyerekek szellemileg visszamaradottak (bár ez inkább pozitívum, hiszen általában csak normális karaktereket szoktak mutogatni)
    Brody átállásán röhögtem a legtöbbet, ez kenterbe vert minden szitkomot az elmúlt évekből (az új szitkomokból általában 5-8 percet tudok csak elviselni)
    Danes mindig is gyengusz volt, de amikor ennyire a középpontba állítják, akkor végleg tönkretesz mindent maga körül
    Orlando Bloom is bekerült (Rupert Friend álnéven; a Hobbitban a sajátján kívül még Luke Evans néven is szerepel)

Nem jött be, pedig mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt róla. (A neten azért jóval kritikusabbak az emberek.)