• LaMeRick
    No ez jelen pillanatban inkább az android tulajokra áll. Aki 35e forintért vesz egy "okostelefont" és azzal menőzik, hogy érintőképes meg húdevagány. Ha körülnéznéd akkor látnád, hogy ez megy, és ezt a menőzést nem iphoneal csinálják.
    Ajánlom figyelmedbe "azolee" #37-es hozzászólását. Amúgy gondolom az eltérő véleményeknek az az oka, h mindenki máshonnan jött, mást látott.
    Én három féle ájfón tulajjal szoktam találkozni a csoport nagysága szerint csökkenő sorrendben:
    A kősznob, akinek tökmindegy mit használ, de megkülönböztesse magát a plebsztől (lásd még LV táska) gyakorlatilag mindegy, csak drága legyen.

A telepi suttyó/vidéki paraszt aki hét minden napján 8 órát robotol a gyárban, hogy hétvégén felvegye az ünneplős gúnyáját (replay farmer, "energia" póló), hogy zsebében az ájfonjával ő is egy kicsit első csoport tagjának érezhesse magát. Aztán hajnalban hazakullog a 4es6ossal/sárgabusszal. Életcélja kimerül egy "németbő" behozott X5-ösben.

És van a harmadik csoport amelyik megtalálható az androidosok közt is, azok akiknek van némi egyéniségük és eszük ahhoz, hogy eldöntsék nekik melyik tetszik/felel meg az elvárásaiknak és tökéletesen leszarják ezt a flémet ami droid-ios fronton megy.

Hogy teljes legyen a kép, android fronton: 1. geekek, 2. wannabe geekek, 3. lásd előző.

Meglátásom szerint az ilyen vitákban az általam 2. számú csoportba sorolt emberek vannak bőven felülreprezentálva. Ez persze csak az én szubjektív véleményem.