"Az iphone előtt sokkal korábban voltak érintőképernyős telefonok."
Azt is nézd meg, hogy milyenek.
"Nem is nagyon érdekeltek senkit ezek a készülékek, mert a trend az volt, hogy a készülék legyen minél kisebb."
Meg volt egy halom felhasználó akiket ez rohadtul idegesített. (Én pl ezért nem cseréltem jó ideig telefont mert csak ilyen mikro fosokat lehetett kapni)
"Egyáltalán nem volt vonzó senkinek, hogy legyen egy kétszer akkora telefonja, amit beszélgetés közben letehet a fülével."
Egyetértek, és itt jött képbe az iphone. Ami gyors volt, elsőként volt használható érintőképernyője amit nem tud az ember a fülével letenni.
"Magyarán az Apple semmi mást nem csinált, mint lopta az olyan kéziszámítógépgyártók ötleteit, akiknek a telefonjai senkit nem érdekeltek."
Hát ha azt mondjuk, hogy a használhatatlan szarokat "lopta" akkor igen. Ennyi erővel azt is mondhatod, hogy Bell-től lopta az ötletet. Ezeknek a számítógépgyártóknak a "telefonjuknak" ugyanis kb. ugyanennyi köze volt iphonehoz.
"Az apple tábor kellett ahhoz, hogy Steve Jobs eléjük kiállva beléjük magyarázza a nem létező szükségletüket."
Én meg úgy gondolom, hogy józan paraszti ész kellett ahhoz, hogy meglásson egy tátongó piaci űrt. Lehet, hogy szerinted nem létezett de akkor elég vak vagy.
"Engem például rohadtul zavar, hogy nem lehet kapni egy normális telefont."
Ez meg engem ZAVART annó.
Legyen benne telefon, sms, és kicsi legyen, ne ekkora drabál, mint az érintőképernyősök."
Nekem meg az kellett, hogy ne legyen egy kicsi ázsiai kézre méretezett mütyűr amit nem tudtál, hogy a füledhez tartani normálisan. Zavart, hogy kalendárral, szoftverekkel csak a szó szerint fos HP,Compaq és társai telefonnak nevezett vackát adták, amin az értinőképernyő jó esetben dísz volt, rossz esetben hátráltató tényező.
"Zavart, hogy a fülemmel néha régebben letettem a telefont."
Így van. Természetessen iphonenál ilyen nincs, dehát gondolom nem is arról beszélsz.
"Magyarán egy kurva szó nem igaz abból, hogy az Apple bármit is feltalált, és őt másolják."
Hát pedig a fentiek alapján nagyon úgy néz ki. Voltak a kis használhatatlan mütyűrök meg a bumszli mini számítógépek amik koncepció szerint is mini PC-nek készültek. Jézusom, belegondolni is rossz.
"Nem, az Apple majmot csinált az emberekből, és már olyan dolgok után ácsingóznak, amire nem is volt szükségük, és a többi cég erre az új szükségletre reagált."
Háát azért mondjuk érdemes lenne elhinned, hogy a világon nem csak a te igényed létezik. Azért mert neked nem volt szükséged ilyen készülékre hidd el; milliónyian vártak egy ilyen készülékre, és ha ezt a HP vagy a Nokia vagy akárki adja ki akkor ugyanilyen siker, csak azok kényelmesen elültek a szar pocsolyában.
"De ez nem azért van, mert az Apple olyan zseniális dolgot talált ki, hanem azért, mert az Applenek olyan idióta fanatikus tábora van, hogy az után is két kézzel kapállóznak, ha a kedvenc cégük portékája, amire igazából nem is lenne szükségük."
Érdekes, ameddig nem jött ki az iphone hol volt az a fanatikus rajongó tábor? Azért remélem érzed az ellentmondást? Több iphonet adott el a cég, mint akármilyen terméket korábban. Azaz ha a fanatikus almások vették volna, akkor most nem 100milló iphone lenne forgalomban hanem jó esetben 10 millió. Gondolkozz már el egy kicsit mielőtt nyilvánvalóan hülyeségeket írsz.