Piel#51
Vajon mi lett volna velünk, ha a régmúltban élő feltalálók ezen ragadtak volna le, hogy ki mit nem másolhat le, vagy ki mihez hasonlót nem gyárthat!? Mi lett volna ha...? Amikor elkészült a kerék, és két kereket összekötve kerékpárhoz használták, majd elkészült egy másik gyárban egy hasonló, amiben szintén két kerék volt. Mi lett volna, ha az első kerékpár gyártója megakadályozza a többieknek, hogy hasonlót gyártsanak? Mi lett volna, ha az első szekeret gyártó iparos megakadályozta volna, hogy más is gyártson négy keréken gördülő szállító alkalmatosságot? Mi lett volna, hogy az első automobil gyártója megakadályozza, a másik gyárnak, hogy ők is egy négy keréken guruló, motorral hajtott autót gyártsanak? Mi lett volna, ha megakadályozzák egymást a gyártásban csak azért mert annyiban hasonlítottak egymásra, hogy ugyanannyi kerék volt a másikban is?
Szegényebbek lennénk sok-sok találmánnyal és fejlesztéssel! Nem feltétlen az első eszköz legyártója fogja a legtökéletesebb készüléket létrehozni! Biztos vagyok benne, hogy a Apple terméket vásárlóknak is igazuk van, mert nekik az tetszik, és büszkék lehetnek arra, hogy azt a hatalmas összeget le tudták szurkolni a pultra amibe az iPhone került. Azoknak is igazuk van akik inkább az Androidra teszik le a voksukat, mert nekik az tetszik. Nekem is Androidos telefonom van, mert a hétköznapi használatomra teljesen megfelel. Ugyanakkor nem szeretnék agyvérzést kapni ha munkavégzés közben elázik, elveszik, vagy csak baleset éri a nagyon nagy értékű telefonom. Viszont azt sem szeretném, ha pár csibész a horribilis áron vásárolt telefonomért késelne meg.
Konklúzió: Vegye meg mindenki nyugodtan a neki szimpatikus telefont annyiért amennyit hajlandó beáldozni érte, és azt használja boldogan, egészséggel!
Steve nyugodj békében! Sokat adtál sokaknak, de nekem az Androidot!