Crane#15
Én nem értem ezt az Android fikázást. Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a rossz az Adroidba, mert én minden nap használom, de eddig semmi bajom nincs vele. Teszi a dolgát, nem kérdez. Elolvasom az e-maileket, telefonálok, kocsiban megy a navigátor. Abszolút semmilyen nehézséget nem okoz kezelni, minden logikus benne... szóval akkor mi hibázik?
Hogy nincsen megrágott alma a telefon seggén? :)
Egyébként ha már a hetei Setve Jobs könyv reklámcikknél tartunk: Azt gondolom, hogy az Apple még megütheti a bokáját, hogy a cég arculata ennyire egy ember személyi kultusza köré épült fel. Félek, hogy ez rosszul fog elsülni Jobs halálával (RIP!).
Illetve még egy gondolat a jobs kultuszról: Biztos zseni volt, ezt én nem is vitatom, de nem kellene elfelejtkezni arról a sok szakemberről, és mérnökről sem, akik mögötte álltak, és dolgoztak, és feltaláltak, hogy aztán ő a végeredménnyel kivillogjon a színpadra.
Végül kérdem az SG-t: Most akkor minden héten lesz egy részlet a nagy SJ könyvből, és az utolsó bekezdés mindig ctrl+c ctrl+v lesz? :D Értettük már a fekete pulóveres cikkből is, hogy meg kell venni a könyvet különben senkik leszünk. :D