• Tetsuo
    #547
    Magyarorszag a magyaroke, Svajc a svajciake, Japan a japanoke stb.
    Mindenki mas, aki ott tartozkodik, az maximum vendeg, amig jol viselkedik.

    Kulturak koze nem rakhatunk automatikusan egyenlosegjelet. Ahogy egy primitiv emberevo kulturat nem tekinthetunk egyenrangunak a mai vagy ezerevvel ezelotti magyar kulturaval, ugy masokat is vizsgalni kell, hol helyezkednek el.
    A szlovakok kecskepasztorsagat vagy a ciganysag "sajatossagait" minden tisztelet mellett egyszeruen NEM lehet integralni konfliktusok nelkul pl. a magyar kulturaval. Az integracio nem lehet cel, mert abbol minden nemzet csak a karat latja. Emiatt vannak konfliktusok szerte Europaban es emiatt erosodik a jobboldal.

    Voltak es talan vannak intelligenciatesztek nemzeti, genetikai alapon, amik inkabb alltak kozelebb Hitler (tiltott) elmeletehez, mint a ma hirdetett (es kotelezo) nemzeti egyenloseghez.

    Nem veletlenul, nem lehet vizsgalni bizonyos tortenelmi esemenyeket a nagy "demokraciaban".

    A visszafogott fogalmazas, az elhallgatas nagyobb kart okoz kesobb, mint amilyen konfliktust esetleg okozhatott volna az elejen.

    Mielott felreertes lenne: Minden ember egyenlo joggal kell, hogy rendelkezzen szuletesekor, de a kulonbozo kulturak kovetoi nem.
    Aki rombolja a sajat tarsadalmi rendszeret, legyen barmely meghato kisebbseg tagja, devians es elitelendo.

    Egy "egyszeru" asztalos valoszinuleg nem ert a koltsegveteshez vagy a hosszutavu kulkapcsolatokhoz igy nem is lehet beleszolasi joga.
    Ha az emberek szavazassal dontenék el az adozast, akkor valoszinuleg senki nem fizetne adot es kaosz lenne. Ugyanigy van minden kerdes eseten.
    A negy (v 5) evre valasztott kepviselok pedig nem tervezhetnek hosszutavra, mert a sajat joletuket "kell" megteremteni a ciklus alatt. Egy kormany sem tud normalis terveket vegrehajtani ilyen rovidtavon.