• droidka
    alföldi ro bi, csodálkozol rajta, ha zsidónak vagy bérencnek néznek, ha TÖVIG van a fejed a peresz- és teller-féle tömeggyilkos talmudistáknak a seggében? NEM SEMMI, NEM SEMMI vagy, hallod! Ritka vicces valaki vagy. Ne hagyd abba, ne állj le! Nyugodtan mocskolhatsz engem, ha annyira felsőbbrendű TUDÓÓÓÓÓÓÓSNAK képzeled magad, nekem nem tudsz ártani.

De AZT kénytelen leszel megtanulni, hogy komolyan gondolom azt, hogy végső soron nem akarom rákényszeríteni senkire a nézeteimet, nem akarom, hogy megváltoztasd a kedvemért a nézeteidet az OLYAN dolgokban, kérdésekben, amikben csak magadnak ártasz…

Mert máskor, másoktól többször is megkaptam (alaptalanul), hogy ráerőszakolom a nézeteimet a másikra. Az ILYEN és ehhez HASONLÓ kérdésekben. (ADDIG amíg nem árt nekem valaki valamivel, ADDIG felőlem mindenki azt csinálhat és gondolhat, amit akar.) Megpróbálom elkerülni, hogy ezzel vádoljanak. Ezzel ne vádoljon senki!…

Kénytelen vagyok megismételni, mert nem tudod elsőre felfogni: nekem teljesen mindegy, ha azt akarod hinni, hogy a zsidók a világ közepe, hogy nélkülük levegőt sem tudnának venni a buta gójok, még üríteni sem lennének képesek a vécén nélkülük, mert ők annyira fontosak és okosak. Ha mindenáron ezt akarod hinni, akkor hidd ezt, ha ez a te utad, ha csak ezt akarod megtanulni, akkor járj ezen!!! Miért akarnálak megakadályozni, eltéríteni ebben? Hiszen ezzel még nem ártasz nekem.