• droidka
    Azért kezd el most kutakodni a múltban a magyarság egy ébredező része, mert gyökértelenné tettek minket!!! MERT MÁR TUDJUK, HOGY H.A.Z.U.D.N.A.K NEKÜNK!!! Ahogy ezt fletó is elmondta (tudod? ,,Hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este", bár nem ebben a szövegösszefügésben mondta, de erre is elvonatkoztatható, elvonatkoztatANDÓ a dolog...)

Mert gyakorlatilag nincs sincs SEMMILYEN énképe a magyarságnak!!! Vagy ha van is, akkor az kimerül annyiban, hogy halászó, vadászó, gyűjtögető barbárok voltak eleink és hogy ebből kifolyólag ,,merjünk" továbbra is a felvásárlóink rabszolgái lenni, hisz' már az őseink is csak huszadrangú, értéktelen előemberek voltak!!!...

Abban természetesen igazad van, hogy 100%-ig ugyanazt az önazonosságtudatot ma nem lehet megélni, mint azt ami régen volt...

És mondom, abban is túl kell lépni az elődökön, amit azok nem tudtak vagy rosszul csináltak...

De tudod milyen érzés gyökértelennek lenni?? ÉN TUDOM! MOST MÁR TUDOM És senkinek nem kívánom!!! Olyan, mintha a semmiben lebegnél: az ÜRESSÉGBEN!!! Akkor amikor még ebben voltam benne, a legsötétebb tudatlanság mindent elfedő homályában, ezt még nem értettem, de ma már tudom, hogy ez az volt! Mert ma már megláttam valamit, aminek van értéke, méghozzá olyan nagy, amit fel sem tudok fogni!!! És csak sajnálni tudom azokat akik nem értik, hogy miről beszélek!

Mondom még egyszer hogy, ez az öntudat bennem nyilván nem ugyanaz és nem is lehet teljesen ugyanaz, mint ami évezredekkel ezelőtt volt az akkori körülmények között élő emberekben... De ez egy olyan valami, amit már soha senkinek nem vagyok hajlandó odaadni semmiért!

Semmilyen finnugrizmusért, semmilyen judeokereszténységért, semmilyen, bolsevizmusért de legfőképpen nem azért, amit ma akarnak lenyomni a torkunkon, azért az átkozott liberálglobalista, internacionalista agymosott, üres, értéktelen hazugságért!!!

Azzal vádolsz, hogy nem vagyok modern???
    Én is azt mondom, hogy van ma is sok jó dolog pl: világháló. Vagy amikor néha arról kezdek el beszélni, hogy milyen jó dolog az űrkutatás...

Ezek után nekem azzal jössz, hogy úgy lennék leragadva a múltban, hogy közben nem tudok alkalmazkodni a jövő kihívásaihoz?

Tudod mi a különbség a magyar nép múltkutatásában és az összes többi nép múltkutatásában? Az, hogy ennek tényleg van bizonyítható alapja... Még akkor is, ha ezt sokan már nem tudják vagy nem is akarják felfogni...

A jövőt nem lehet elválasztani a múlttól... Hanem egészében, teljességben akarom szemlélni és megérteni a világot.