• droidka
    #442
    A szakrális tudás -ami neki csak bullshit- ÖNMAGÁBAN, KÖZVETLENÜL valóban nem ér semmit! De KÖZVETVE többet számít, mint hinnéd! Ugyanis egy öntudatára ébredt nemzetet, amelyik tisztában van a múltjával és értékeivel, nem lehet rabszolgasorba taszítani!!! Nem lehet ide-oda rángatni… És többé már nem lehet tőlük mindent elvenni, ahogy arra korábban is utaltam. Ez az oka annak, hogy baromságokkal etetnek minket az iskolában…

    Ez az oka annak, hogy semmit sem beszélnek a szakrális dolgokról az emberiség, a magyarság ŐSTUDÁSÁRÓL… Vagy hogy helyette a judeokeresztény, stb., hazugságokkal etetnek minket.

    Engem is érdekelnek a reáltudományok, stb., (az ilyen földhözragadtabb dolgok) de ezt lényegileg igazán csak mostanában kezdtem el sejteni, megérteni, hogy az ÖSSZES tudásnak ez csak egy OLY KICSI, elenyésző részlete!!! Oly keveset tudunk felfogni az EGÉSZBŐL!!!

    Habár most is még csak egy oly kicsi részletét fedeztem fel eddig az őseink tudásának.

    De Uram Teremtőm! Irgalmazz!!! Hogy valaki a LÉNYEG L.É.NY.E.G.É.R.E mondja azt, hogy az neki bullshit!!! A SZ.A.K.R.Á.L.I.S TUDÁSRA, A REJTETT TITKOKRA!!! Atyaúristen!!! Persze joga van hozzá és ilyen értelemben nincs is ezzel semmi bajom végső soron! De szembesülni ezzel, hogy valaki (ebben) ENNYIRE elképesztően másként gondolkodik mint én, számomra ez olyan, mintha csak egy üres pohárból akarna inni valaki, vagy mint a hulla, az üres porhüvely lélek nélkül, tartalom nélkül… De hát persze ő tudja, hogy mi a jó neki.

    Már bocs, hogy itt szörnyülködöm ezen, mert legyen nyugodtan anyagelvű, materialista, stb., valaki ha akar, ha az az ő útja, akkor járjon azon, ha csak ennyi kell neki, ha csak ennyire van igénye… De csak azért mondom ezt, mert én ezt már nem fogom bevenni! Bocs, de tényleg nem tudok erre mást mondani, csak azt, hogy rohadtul sajnálom valahol az ilyen embereket, mert tényleg nem tudják felfogni, hogy miről mondanak le!