Na de Japánban, Koreában milyen zsidókról beszéltek?
A Nyugat-europai bankok zsidó tulajdonban vannak például.
De hogy a Németeknél sok zsidót nem találsz, az tuti.
Én dolgoztam a citibankban. Mindig röhögtem, amikor a haverok azzal viccelődtek, hogy a zsidó főnökeim biztos hanukát tartanak, és nem karácsonyi partit. Meglepődtek, amikor elmondtam, hogy a citibank felső vezetése muzulmán, és nem zsidó. A főrészvényes is egy szaudi herceg.
Szerinted mondjuk az olaszoknál milyen befolyása lehet egy zsidónak? A kereszténység központjában? A németeknél? Vagy a benelux államokban? Pár tízezren voltak összesen, de ezeket az országokat szállta meg Hitler elsőként. Nem igazán volt ott sansza egy zsidónak a túlélésre.
Két országban jelentős a zsidók gazdasági hatalma, amiből az egyik Izrael.
Az USA. A világ minden másik tályán képtelenek voltak vezető pozíciókat elérni.
Nem véletlen, hogy a nyugat-europai radikális jobboldal nem is igazán érti a kelet-europai zsidóellenességet. Ott a szélsőjobbon belső kisebbségben vannak az antiszemiták, a széljobbon is lenézett hülyegyerekek.
Egy nyugati széljobber muzulmánellenes, és a zsidókkal köszöni, de jól megvan.
Mert ott a te elképzeléseddel szemben a zsidók nem is rendelkeznek komoly gazdasági hatalommal.
Élből lezsidóztok olyan cégeket, amiknek semmi köze a zsidókhoz.
Európa gazdaságilag nem a zsidóktól fog megfeküdni, hanem az ázsiaiaktól. Etnikai, kultúrális problémákat meg nem a zsidók fognak okozni, hanem a muzulmánok.
Engem igazából hidegen hagy, hogy miket kiabáltok a zsidókra, mert nem rokonszenvezem velük én sem, de nekem inkább semlegesek, mint ellenségképek. Ami zavar bennük az, hogy felsőbrendűnek érzik magukat. Tehát nekem azonos kategóriák, mint azok az idióták, akik gázkamrákért üvöltöznek itt a blogon.
Ázsia gazdasági veszély, ezért át kell alakítani a gazdaságpolitikánk, a termelőszektor kihelyezésének felülvizsgálata szükséges.
A muzulmán terjedésnek pedig megálljt kell parancsolni.
A liberális modell azért nem működik, mert a liberalizmust kihasználták azok, akiktől a liberalizmus a legtávolabbi. Nálunk a cigányok, nyugatra a muzulmánok.
A liberalizmus csak az europai embernek való. Ha csak európaiak lennének Európában, olyan boldog liberalizmusban élhetnénk... Kurvára nem érdekelne itt senkit, hogy a másik mit csinál az ágyban, hogy miről mit gondol, mindenki hagyhatná békében a másikat.
Csak vannak olyan rétegek, akik ezt kihasználva tönkre teszik a kontinenst.
És azok nem a zsidók, hanem a muzulmánok, afrikaiak.
Ezt nyugaton látják, de itt keleten még mindig a lejárt zsidózó lemez megy.