,,Abban az esetben, ha nem akarunk előre haladni akkor valószínűleg igen, de ez normális dolog. Jött az autó, ment a szekér... jött a villanylámpa, ment a mécses... ha megakarunk állni és nem akarunk fejlődni hanem ellenállunk a változásoknak akkor ez történik meg velünk, de ha MI találjuk ki az autót és a villanylámpát akkor nincs semmi gond, senki nem is akar és nem is tud megsemmisíteni olyan valamit amire a globális világnak szüksége van."
-Először is én ezt már elmondtam, de most mondom utoljára, hogy ezt a részét elismerem és fontosnak tartom a tecnhikai, stb., fejlődést... Ezt nem akarom többször elismételni.
Innentől kezdve kicsit talán felesleges tovább vitáznom veled, mert lényegileg olyan elképesztően távol van a Te világszemléleted (legalábbis helyenként) az enyémtől, hogy nincs különösebb értelme tovább szajkóznom a magamét.
Elismerem, hogy megfogalmazol fontos igazságokat!!! Csak az a meglátásom, hogy olyan durva RÉSZigazságokba vagy nyakig elsüllyedve, amikből már valóüszínűleg nem (vagy nem egykönnyen) fogsz tudni szabadulni. Mivel nem akarlak megbántani és nem akarom, hogy azt érezd, hogy rád akarom kényszeríteni a nézeteimet, ezért csak akkor fogom folytatni, ha esetleg külön megkéred, hogy folytassam. De lényegileg én végtelenül sajnállak, mert egyszerűen nem tudod felfogni, hogy miről maradsz le és ebből kifolyólag, hogy miről mondasz le... Üdv!