,,Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy a bűnözést jobban elítélem mint te, de a különbség az, hogy én bűnöző embereket látok és nem pedig a bőrük színét vagy nemzeti hovatartozását.”
-1:
Amikor arról beszéltem, hogy a cigó leszúrt a közelünkben egy magyart, akkor azért emlegettem azt, hogy az újságok mennyire hangsúlyozták ki vajon az elkövető és az áldozat etnikai hovatartozását, mert ezeket a TÉNYEKET a zsidó- és cigányfajvédő, magát folyton liberálisnak hazudó és beállító, köztudottan zsidó irányítás alatt lévő média szándékosan eltussolja… Magyarán a ,,hazai" sajtó szándékosan és gusztustalan módon kisebbíteni próbálja a cigánybűnözés mértékét.
Ezzel szemben az ellenük elkövetett vélt vagy valós bűncselekményeket pedig elképesztő karvalyvinnyogással ötvenmilliárdszorosára felnagyítják, eltúlozzák, szándékosan azért, hogy a fehérekben egy teljesen alaptalan bűntudatot keltsenek.
Annak aki itt él, ezt nem kell magyarázni, ebből is látszik, hogy Te nem itt élsz...
A hányadékmédiájukban állandóan a szaros hatmilliójukkal basztatnak minket reggeltől–estig, de hogy ők hány ártatlant gyilkoltak halomra, arról mélyen kussolnak!!! Például lenin elvtársék egyedül Oroszországban legalább húszmillió embert mózesizáltak el.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az általad egekig magasztalt ,,felvilágosodás” kezdeteként megjelölt francia forradalom brutalitása, vérengzése feltűnően emlékeztet a bolsevik forradalom barbarizmusára, módszereire!!! És ugye a mózesi, dávidi, ószövetségi agyú tömeggyilkosságokra!!!!)
2:
Mekkorának kell lennie a kisebbségi bűnözésnek, hogy legalább valamelyest felülvizsgáld az álláspontodat, magyarán hogy benáculj VALAMENNYIRE (ha nem is teljesen)? Mert ha lenne összesen két darab kisebbségi bűnöző, persze világos, hogy senki sem náculna be! De ha egy igen jelentős, nem éppen elhanyagolható részük szemmel láthatóan bűnöző életmódot folytat, akkor nálad hol van az az ingerküszöb, amire már Te is elkezdenéd szép lassan felülvizsgálni a mostani álláspontodat, mikor szakadna el nálad a cérna?