• droidka
    Mondom én, hogy Te maradinak tartasz engem! De nem érted közben, hogy PONT HOGY a magyarság volt az, ami mindig is egy befogadó nemzet volt!!! De ezt csak addig lehet csinálni, amíg azzal nem élnek vissza!!! Pont ez az, hogy amiről Te azt hiszed, hogy az majd a globalizmusban túl fog élni, az szerintem a globalizmus MIATT pont hogy teljesen meg fog semmisülni!!!... Hogy a globalizmust Te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ELŐRELÉPÉSKÉNT látod, amikor nyíltan a fizikai megsemmisítésünkre törekszenek a bevándorlók, az idegenek!!! Ezért vagyok antiszemita, MERT NINCS MÁS VÁLASZTÁSA az embernek, hogyha túl akarja élni ezt!! Mert nem hagytak más választást!!! Persze közben megpróbálom lehetőleg nem mindegyiket egyformán gyűlölni, amennyire ez emberileg csak lehetséges...

Értem, hogy kell világlátást szerezni, világot látni, meg hogy technikai fejlődés!!! Ezt a részét szerintem nekem nem kell különösebben elmagyarázni.

Csak szerintem Te azt nem akarod megérteni, hogy ennek az éremnek -a globalizációnak- két oldala van, és egy olyan árat akarnak megfizettetni velünk, amibe belepusztulunk már most!!!