droidka#321
Először is mi olyat mondtam volna, ami különösebben sértő lett volna vagy ami tényszerűleg ne lett volna lényegileg igaz, aminek nem volt szemernyi alapja sem?
Amikor elmondtam, hogy különösebben nem állt szándékomban megsérteni Téged. Rendben, köpjetek le,nem tagadom, hogy antiszemita vagyok! Tisztelet a kivételnek, amelyik nem szolgált rá a gyűlöletere!!! (Téged sem gyűlöllek, mert valahol talán még látok benned is valami jót!) DE MONDD AZT, HOGY OK NÉLKÜL VAGYOK AZ!!! MONDD AZT HOGY, OK NÉLKÜL VAGYOK AZ!!! GYERÜNK, HALLJAM!!!
Tudod, hogy én (végső soron)miért nem akarok világpolgár lenni? Hogy miért nem akarok New Yorkban vagy tel-avivban élni? Azért mert én itt születtem, ide rakott valamiért az Isten és nem máshová!!! Mert Hazádból csak egy van és azt ha el is hagyod, nem cserélheted le igazán, mint egy eldobható tömegterméket!!!! Mint a zoknidat vagy a gumi óvszeredet, amiből majd úgyis lesz egy másik!!! De még a felségét is lecserélheti az ember, ha akarja... De hazát igazán soha nem kaphatsz másikat!!! Mert én (végső soron) itt akarok élni és nem máshol!!!