droidka#319
Mondom még egyszer, hogy nem akartalak megbántani, de egyrészt, ha kimondod amit gondolsz, akkor készülj fel rá, hogy nem biztos, hogy az tetszeni fog mindenkinek.
Azok után, amit a zsidók műveltek velünk, mégis mit vársz tőlünk, hogy rajongjunk értük???
Lekopogom, hogy ismertem tényleg nagyon rendes cigányokat is helyenként!!! Ezeket miért akarnám megbántani? De ez sajnos semmit sem változtat azon a tényen, hogy elfajultak a dolgok. Tőlünk nem messze is volt, hogy a cigó éjjel bemászott a magyar lányhoz és bevárta hajnalig és valami ötven késszúrással megölte. Ez benne volt az országos napilapokban, hírekben is. És tudod mennyit írtak az elkövető bőrszínéről? Hány sort írtak arról, hogy egy magyart gyilkoltak meg? Naponta történnek ilyenek a falvakban, még akkor is ha lenáciozol, ezek a tények!!!
Elolvastad az általam betett hírt, hogy hercog bácsiék 10 milliárd dollárra pereltek be most minket, amikor kilakoltatják az embereket?!!!
Mégis mit vársz tőlünk??? Hogy szeressük őket? Felelj! Vagy csak antiszemitarasszistázni tudsz? Tudod miért állok még le ezek után is veled vitatkozni? Mert lehet, hogy egyelőre még nem vagyok annyira fajgyűlölő, mint ahogy azt kiérdemelnék.
Miért lesz valaki antiszemitaaaa? Talán lehet, hogy nem kellett volna annyit lopni, hazudni, rabolni, csalni, gyilkolni... Ezért mondom, hogy nézzük meg például azt a bizonyos jegyzőkönyvet! Le van-e írva, hogy az oktatási rendszerbe is bele fognak ,,piszkálni" méghozzá a szó igazán nem jó értelmében?
Hmmm? Mit látsz ma, hogy miket tanítanak nekünk? Nekem azt mondták az iskolában, hogy mi finnek vagyunk, hogy az őseink halászó, vadászó, gyűjtögető barbárok voltak... Nem fura, hogy gyakorlatilag az összes krónikánk és a Csodaszarvas-rege is azzal kezdődik, hogy Hunor és Magor, Nimród fiai kijöttek Nagy-Szkítiából?!!... Hoppá! Erről vajon miért nem mondtak nekem az iskolában EGY ÁRVA SZÓT SEM??? Hmm? Tán csak nem azért, mert Szkítia a világ legrégebbi, leghatalmasabb és legerősebb országa volt?!!! Hahó!!!