droidka#318
Jó, elismerem hogy talán nem fogalmaztam kristálytisztán az általad kifogásolt mondatomban, de azért nem kellett nagyon megerőltetnie senkinek magát, hogy nagyjából kitalálja, hogy lényegileg mire gondolhatok... Meg mert ha egy hosszabb hsz.-t ír az ember, akkor már nem fog mindent szájbarágósan elmagyarázni. De ez egy lehetőség azoknak a kötekedőknek, akik az ember minden szavát mindenáron ki akarják forgatni...
Julius mondta:
,,1. Ellentétben veled, én nem mondtam, hogy majd felfedem a világot uraló kémhálózatot. ne adj olyant a számba, amit nem mondtam."
-De azt viszont elkezdted bizonygatni gyakorlatilag, hogy FELFEDED AZT, HOGY NINCSENEK összeesküvések... :DDD Csak tudod az gáz, hogy amikor már az izraeli miniszterelnök maga mondja, hogy de igen van zsidó világösszeesküvés és valaki még ez után is vakon tagadja ezt a tényt, az már rég túl van azon a józansági szinten, amin túl még érdemes vitázni valakivel... Peresz is nácííííííí???
,,De igazából leszarom, mit hiszel és mit nem."
-Akkor meg miért is kezdted el bizonygatni, hogy a jegyzőkönyvben foglaltak nem történtek meg?
Az, hogy például ki tervezte meg a Halálcsillagot, kit érdekel ahhoz képest hogy ki vetette be??? Másodlagos! Onnantól kezdve, hogy ha valaki lényegileg tagadja a peresz-beszédben foglaltakat, onnantól kezdve nincs értelme vitatkozni valakivel, de ennek ellenére kapsz még egy utolsó esélyt, hogy folytassuk a vitát, ha be tudod bizonyítani, hogy a C.B.Jegyzőkönyvben foglaltak nem történtek meg, írd le amit gondolsz, foglalod össze a lényeget.
Bár persze nem kötelező felelni, de ha már elkezdted bizonygatni, hogy nincsenek összeesküvések, akkor talán illene elkezdeni a cáfolatot. Azzal, hogy ajánlgatsz egy könyvet és nem mondod el röviden, hogy mi van benne pontosan, ezt ÍGY kénytelen vagyok elterelésnek venni EDDIG, mert nyilvánvaló, hogy ennyi idő alatt nem fogok tudni kiolvasni úgy egy hosszabb könyvet, hogy itt érdemben felelhessek is rá.
Tehát ha nem kezded el pontról pontra megcáfolni a jegyzőkönyv állításainak bekövetkeztét, ha csak terelsz, akkor innentől kezdve nem lesz értelme folytatni a vitát. Mert kénytelen leszek azt feltételezni, hogy ki sem olvastad a jk.-t...