• Garou
    "Aszondod, hujjujuj, itt már nincs hely, hiszen a németek tehenéhez a gabonát Afrikában csinálják, erre én írom, hogy de hát Európában miért épp az élelmiszertermelés érné meg."

Megéri. Sokan foglalkoznak vele, óriási üzlet. Az, hogy szerinted pusztán csakis üzleti okokból hozzuk máshonnan a kaját a tájékozatlanságodból fakad. De ha így is lenne, az is engem támaszt alá. Láthatod akkor, nincs semmiféle csodamódszer amiben te hiszel. Hiszen ha etetni akarnának téged, európait, csak európai kajával, máris mennének felfelé az árak, te meg elkezdenél aggódni.

"Aztán előhozod, hogy a hollandoknak nem is jó, noha a téma ott jött elő, hogy itt az óvoda azon sírt, hogy túl vagyunk népesedve, erre írtam, hogy Magyarország nagyon nincs."

Miért, nálad mi a túlnépesedés definíciója? Amikor már tényleg mindenhol búzatáblák meg városok vannak? Nekem az, hogy repülök este haza Magyarországra, és olyan alattam a táj, mint egy karácsonyfa.

"Aztán elkezded levezetni a zavargásokból, hogy valahogy fékezhetetlen bevándorlási hullám fogja élhetetlenné tenni Európát... noha pontosan azok vannak itt, akiket beengedtünk."

Ez arra volt választ te kis okos, hogy mesét kértél arról, más kultúrából idejött emberek mégis hogyan nehezíthetnék meg az itt élők életét. Mert el nem tudtad képzelni.

"Nincs értelme olyannal beszélni, akinek alacsony a vitakultúrája egy logikus érvelés végigviteléhez. Neked a "génkezelt" szitokszó, szar húst ehetek csak, a dobozok hazudnak, mindenki hazudik, összeesküvés van, féljetek, fossatok, szaladjatok. Ebben a vitában is túl gyorsan betojtál ahhoz, hogy ilyen pozícióból eszmét cseréljünk, máris jönnek a szalmabábok."

Szóval ez a reakciód arra, amikor szétszedik az összehordott hülyeségeidet. :)

Sötétzöldezz még egy jóízűt, az megnyugtat.