• BlackRose
    Persze, hogy ettem. Itt most nem erről van szó, mert ha hiszed, ha nem legalább 5-6 milliárd ember ezen a földön még olyant se evett soha, mint az a szuperGMO csirke, jártam a világot elég sokat és láttam, hogy milyen szemetet esznek az emberek, sokkal rosszabbat, mint azok, amit az USA polcain lehet venni.

Annyi biztos, hogy nem fűzfát, vagy szenet égetnének... most nem akarok itt belemenni egy energia dumába (mert csak az hiányzik még ehhez a topikhoz), de pl. vannak akik a nukleáris energiában látják a jövőt, vannak akik a szolárisban és vannak még más fajta jövőképek is. A lényeg, hogy elméletileg az energia nem gond, csak esetleg az a kérdés, hogy gyakorlatilag mit és mikor tudunk majd ebből az elméletből kihozni.

Egyébként, amikor a szintetizálást említettem nem azokra a viszonylag primitív módszerekre gondoltam, amelyekre jelenleg esetleg képesek vagyunk, hanem olyanra, ami mondjuk 50 év múlva lesz, amely segítségével mondjuk 100% olyant tudunk szintetizálni, mint a lehető legjobb természetes minőség, mert ez sem elképzelhetetlen.