,,Persze ez nem történhet meg a jelenlegi generációkkal, de hát a szép dolog abban van, hogy akik ma élnek 50 év múlva többnyire nem fognak élni és helyettük egy új nemzedék lesz, aki nem azokhoz a dolgokhoz fog majd ragaszkodni, amihez a mai emberek, nem a bullshit fog nekik fontos lenni (mint jelenleg) hanem a lehetőségek . És nem lesznek korlátozva sem annyira mint a jelenlegi nemzedékek nagy része, mert beszélni fognak legalább egy világnyelvet és feltudják magukat találni olyan kultúrákban is amelyekhez nem tartoznak születésük által.
Lassan de biztosan létre fog jönni a globális nemzedék, amely már mindenütt otthon lesz és mindent a sajátjának fog tekinteni, pont úgy, mint ahogy a Chicagói is a sajátjának tekinti Los Angelest vagy a Texasi pl. Montanát.”
-Itt nem mindegy, hogy pontosan mit is értesz bullshit alatt. Nem akarom kiforgatni vagy félremagyarázni a szavaidat… De kicsit ilyen ,,liberálkozmopolitának” tűnsz, és nem akarlak megsérteni, ne érts félre, de itt valami nekem egyszerűen nem tetszik az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaidban és kész! :D Ne érts félre, nem akarlak megbántani. Nem mindegy, hogy mire mondod pontosan azt, hogy bullshit, hogy mit értesz az alatt.
De mire jó az, ha egy gyökértelen, öntudat nélküli embermassza árasztja el a Földet?
Értem én, hogy túl kell lépni az ősök által elkövetett hibákon, ez igaz! De pontosan az nem tetszik a megnyilávnulásaidban (helyenként), hogy Te mintha azt hinnéd, hogy mindent, ami régen érték volt, azt ki kell dobni, csak azért, mert az régi! Mert mintha amit ma a helyébe adtak -a globalizmus- az csak és kizárólag jót hozott vona! És a ,,felvilágosodást” is előhoztad… Persze bizonyos dolgokban valóban volt előrelépést, ezt nem vitatom. Most lehet, hogy maradinak fogsz bélyegezni ezért, de pontosan az nem teszik nekem, hogy amire ma is szükség lenne, az is ki lett dobva.
Kinek jó ez, ha egy öntudatlan, gyökértelen embermassza jön létre??? Azoknak, akik egy dróton akarják távirányítani az egész emberiséget, az agymosott tömegeket!!! Mert ha elszakítják az embereket a gyökereiktől, akkor onnantól kezdve azt csinálhatnak velük, amit csak akarnak, azt vesznek el tőlük, amit csak akarnak!!! A földjeiket, azaz a megélhetési forrásukat és ebből kifolyólag a pénzüket is és a végén mindent, az életüket!!!
Értem én, hogy jó dolog az, ha az ember világot láthat és ha másoktól is tanulhat, ahogy a magyar népmesékben is világot kell látnia a főhősnek. De aztán HAZA kell térnie! Hogy otthon kamatoztassa azt, amit megszerzett. De ma itt mi van? Az aki kimegy külföldre, hogy legyen mit ennie, hogy kapjon valami kis pénzt azért amit elvégez, amit megtanult, hogy fel tudjon építeni valamit, azok közül vajon hányan fognak ide visszatérni??? Mert addigra mire visszatérnének ide, már hazájuk sem lesz!!! Mert ,,valakik” eladták alólunk!!! Kik azok akik, azt akarják, hogy a magyarok elmenjenek innen???
Ismerőseim is most költöznek ki külföldre, a most felnövő gyerekeik már nem valószínű, hogy haza fognak térni!!!
2mózes23,27 ,,Az én rettentésemet bocsátom el előtted, és minden népet megrettentek, a mely közé mégy, és minden ellenségedet elfutamtatom előtted. 23,28 Darazsat [Józs. 24,12.] is bocsátok el előtted, és kiűzi előled a Khivveust, Kananeust és Khitteust. 23,29 De nem egy esztendőben űzöm őt ki előled, hogy a föld pusztává ne legyen, és meg ne sokasodjék ellened a mezei vad. 23,30 Lassan-lassan űzöm őt ki előled, míg megszaporodol és bírhatod a földet. 23,31 És határodat a veres tengertől a Filiszteusok tengeréig vetem, és a pusztától fogva a folyóvízig: mert kezeitekbe adom annak a földnek lakosait, és kiűzöd azokat előled. 23,32 Ne [5 Móz. 7,2.] köss szövetséget se azokkal, se az ő isteneikkel. 23,33 Ne lakjanak a te földeden, hogy bűnbe ne ejtsenek téged ellenem: mert ha az ő isteneiket szolgálnád, vesztedre lenne az néked.”
Ezért kérdeztem, hogy tudod-e, hogy melyik vallást irtották ki dávidék és mózesék onnan? Egy olyat, ami a szkíta ősvallásból eredt. Egy olyan vallást, aminek a jelképrendszere száz százalékig megegyezett a magyar népi hit, népmeséink jelképrendszerével…
AZT MONDJA: LASSAN, LASSAN ŰZÖM KI ELŐLED!!!
Mennyi abortuszt is hajtottak végre abban a fenenagy felvilágosultságban, ami óta elkezdték az ipart? 10 millió magyart biztos elmózesizáltak már.
Közben 10 milliárd dollárra perelnek minket a kiválasztottak, amikor kilakoltatják az embereket: