• droidka
    A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben száz évvel ezelőtt leírtak bekövetkeztek, ami arra utalhat, hogy vagy egy minden politikai és gazdasági hatalomtól független zseniális látnok írta, aki képes volt megjósolni a jövőt, vagy arra, hogy az ott leírtak valóban egy összeesküvés által következtek be.

És van ami arra utalhat, hogy a kínaiak is LEHET hogy a zsebükben vannak(???), nem tudom. Ahogyan az orwelli őrületben, rémálomban le volt írva, hogy Eurázsia harcol Keletázsiával, majd Óceániával aztán egyikkel sem, aztán megint hol ezzel, hol azzal, hogy összezavarják az embereket az által, hogy tudatosan meghamisítják a múltat. Persze nem tudom, hogy valójában ki irányítja pl: az oroszokat most, mert Putyin elég látványosan megszívatott egy-két karvalyorrú milliárdost. A ,,hazai” karvalymédia vinnyogott is akkor rá rendesen az emberi jogokról… De a kínaiaknál azért ne felejtsük el, hogy volt egy nixon-mao kiegyezés még régebben. De azt, hogy most mi van, hogy valójában melyik titkosszolgálat irányítja a másikat, nem tudom, annyira nem jártam ennek mélyebben utána, nem vagyok képben. De azért én nem írnám le teljesen ezt a lehetőséget sem, mert a szakértő szerint a kínaiak is nyakig benne vannak a Hold körüli összeesküvésben és ők is kussolnak az ufókról. De mondjuk az, hogy ha tényleg össze is játszanak velük egy darabig, még az sem jelent feltétlenül semmit, mert lehet, hogy csak kivárásra játszanak, a megfelelő pillanatra, hogy ellenük fordulhassanak amikor már eléggé felkészültek. Ki tudja?