BlackRose#229
Szerintem nagyon lebecsülöd a természet megújuló képességét, amikor annyira tönkretegyük, hogy nekünk embereknek fájni fog akkor az emberiség kezd majd visszaesni, az emberek száma csökken majd és a természet kezd majd megújulni.
De szerintem ez nem fog bekövetkezni, mert már a jelen is azt mutatja, hogy sokkal több figyelmet fordítunk a környezetünk megóvására, mint pl. 30 vagy 50 évvel ezelőtt, és a következő nemzedékeknél ez szinte biztos még fokozódni fog és egyre több és több technológiát is használunk úgy, hogy segítsünk a természet megújulását (pl. szennyvíz tisztító rendszerek, ami régebben nem volt jellemző), ipari szűrők, mikrobiológiai megoldások stb. Különböző veszélyeztetett fajok szaporodását segítik elő, stb.
Persze ez nem történik meg fél év alatt, de az irány úgy néz ki ma sokkal jobb, mint volt pl. 30 évvel ezelőtt. Szóval, ha 1950-beli világról beszélünk, amit az akkori méretekről a mai méretekre skáláznánk, akkor mindenképpen igazad lenne, de mint már mondtam szerencsére nem 1950-beli világról van és lesz szó.