Minden orszagban van prostitucio es szex is, mily meglepo. Nem ertem, hogy jon ez ide.
Soha nem irtam, hogy a "Tavol-kelet" egy szent hely, sot, en magam nagyon is betegesnek tartom azt a kulturat is, csupan azt mondtam, hogy a zsidok nagyon nehezen tudjak ratenni a kezuket arra a foldre, barmilyen szempontbol is, aminek egtyik legerosebb oka az, hogy szilard alapokon all az erkolcsi/kulturalis rendszeruk. Pl. a japanok nacionalistak, a kinaiak meg komcsik. Persze ez ennel bonyolultabb, de neked ez is sok, mert mar a szexualitassal jottel harmadszor is annak ellenere, hogy alabb is irtam, NEM, nem abban a tekintetben ertendo, ahogy a kis agyadban levo primitiv vilag egyszeru es teves definicioi kergetik egymast.
Bar eme hozzaszolasba is belekothetsz, mas es mas ertelmet keresve a szavaknak, azert egy picit eroltetve a lenyegi gondolkodast, toprenghetnel azon is, hogy valojaban is mit irtam ide es mit gondolhatok es ARRA reagalnal egy nem destruktiv, hanem vitaindito vagy azt folytato hozzaszolasban.
Az tok jo lenne. Akkor talan lenne ertelme az idefecserelt idomnek is, naivan, beszelgetopartnert keresve.
A Bibliat ocsarolo, pokkhendi megnyilvanulasaid mogott csupan nehany kiguglizott ateista felreforditas/-ertelmezes all ahelyett, hogy magad jarnal utana barminek is, "ne adj'isten" :) elolvasnad a konyvet, amit ahitattal kritizalsz. ;)
Mint irtam, ateista vagyok (bar nem mondhatom 100%-ban) - de ezert is - pl. a Bibliat es kulonfele magyarazatokat elolvastam es ugy gondolom szerenyen, hogy ez a konyv(ek) tobb annal mint amit te vagy en korabban gondoltam rola.
Nagyon sok szintje van, valoszinuleg azert, hogy mindenkihez szoljon szo szerint es szimbolikusan is akar kortalanul.
Az agyonreklamozott ateista teziseket legalabb olyan ellentmodasosnak kene tartanod, ha belemelyednel, mint a sokszor emlitett konyvet. A keleti filozofiakat, a teozofiat, a mixelo Oshot vagy akar Krishnamurtit (akit sokkal nagyobbra tartok, mint Oshot) is mind vizsgalnod kene, ahogy a keresztenyseghez hasonlo egyistenhitu vallasokat is.
A vallastortenet sem art, pl. a zsinatok valtozasai szempontjabol.
Ha vannak ilyen ertelmezeseid vagy osszehasonlito felvetesed, esetleg komolyabb cafolatod, akkor halljuk! De ne traktalj baromsagokkal, kerlek.