Pares#3
Hát az első fél óra, amit nagy nehezen, több napnyi config/driver/cache/stb. szarakodás után sikerült lejátszanom ctd-k nélkül, az tetszett belőle. A grafikai összkép nagyon szép, a további közeli részletek meg nem érdekelnek. A harc nagyon dinamikus, az animációk hihetetlenül folyékonyak, összefüggőek. Összességében profi munka, leszámítva a PC portot, ami grafikai/teljesítmény szempontból egy ótvar szemétkuka töltelék. Mikor is jelent meg a játék? Több mint két hete, és még mindig nincs 100%-osan játszható állapotban (legalábbis az AMD-sek számára). Megértem, hogy az Nvidiások nagy részének semmi baja nincs a játékkal, még Carmack is leírta, hogy az Nvidiát preferálja, de óriási nagy inkompetenciára vall, hogy csak tényleg az Nvidiákra voltak képesek játékot írni (és még nekik se működött a megjelenés napján makulátlanul...). Ja, és a textúrákat meg sem említem... Szó mi szó, én egyrészt hatalmasat csalódtam az id-ben, hogy ennyire leszarták a PC verziót, másrészt meg alapjában véve tetszik a játék amit csináltak. Csak kíváncsi vagyok, hogy én, meg egy jó pár AMD-s mikor fog tudni játszani a játékkal végre... Van, aki már 2-3x is kijátszotta, én meg az első fél órán se jutottam tovább, pedig nagyon szeretnék.