• Alien69
    #8
    Mi lesz még? A köv "forradalom" már CSAK a neten lesz. Például, most adják ki a Battlefield 3-t, és ha szar lesz, elképzelhető lenne, hogy kollektive csesztetik a játékosok az EA gamest (kis mértékben már volt hasonló). Persze, ha nem most, akkor majd a köv. BF/FIFA/stb-nél.
    Valamikor elérünk odáig is, hogy a szavazatokat is neten adjuk le, majd ezeket valakik meghekkelik, és kész is a választási csalás. Lesz majd kontinensnyi áramszünet, amikor hekkerek lekapcsolják az áramot.
    Amúgy, a traktort távolról iphne 44 samsungon fogja irányítani a "vezetője". Betáplálja az adott területet, az meg okossan kiszámolja a leg gazdaságosabb útvonalat, hogy mindenhol járhasson azon a területen (igaz, ez már létezik), a traktoros meg vedeli a fröccsöt a kocsmában. Terike néni, meg a szomszédunk mindegy mi lesz, kimegy a kertbe már hajnalban, éppenhogy már nincsen fagy, de Ő már felássa a kertjét, és egész végig egy szál gaz se lesz benne, mert már hajnalok hajnalán megy, és gyomlál. Neki mindegy lesz, milyen gépesítés lesz. Inkább az Amcsi nagytermelőknek lesz érdekes legelső körben, mert mindenhez távolról, és mindig hozzá tudnak férni. Ma már nem utópia az "intelligens" ház. Be tudod kapcsolni a fűtést távolról, hogy mire haza érsz megfelelő hőfok legyen, de a kávé is készül majd közben, és mire haza érsz, ott fog gőzölögni a kávé. Mész el otthonról, és nem kell végig járni a lakást, becsuktad-e az ablakokat, mert csak egy kattintás, és automatikusan bezárod az összeset.