Angol kiadások végtelen mennyiségben.
  • gyonax
    Én egy jó fél éve kaptam rá az angol nyelvű olvasásra, azóta a Asimov Robot-Empire-Foundation univerzumából lényegében mindent elolvastam(találtam egy igen jó e-book kiadást, 20db kb. 500 oldalas könyv). A nyelvezete nem különösen nehéz, de csak azoknak ajánlanám akik szereti a nem feltétlen "minden percben akció" sci-fit.
    Ezután Arthur C. Clarke - Rama sorozatát, amiből az első nagyon jó, de sajnos utána eléggé romlik a minőség(miután Clarke társíróval kezdett írni)...
    Aztán 3db Star Wars könyv(Dynasty of Evil), a 3db Mass Effect, és a 2 kiadott Dragon Age regény, mostanában pedig a Tom Clancy könyvekbe kezdtem bele(Red Storm Rising, ill. a Ryanverse első 5 kötete már végigolvasva).

Ezen felül elolvastam jó néhány elméleti fizikával foglalkozó könyvet(pl. Stephen Hawking, Michio Kaku), bár ez már eléggé rétegműfaj.

Összességében nekem nagyon megtetszettek az angolul írt könyvek, igazából ha választanom kéne, akkor most már gondolkodás nélkül az angolt választanám, bármilyen témában.