Deazért még a csucsmodeleken is betud fagyni az android.
Mindketö jó.Apple 3 teloval van android 999999999 és azért hozzák fel a fanok ezt mert androidosok fujják h rájöttek az emberek h az alma szar :D mikor csak azt látjuk h 1 rendszer már a legrozogányabb telora is felkerül.
miért baj ez? mert nincs minimum,és sok a rossz vélemény mikor kaad egy rendszer alaból a telefon hibájából és nema soft.az alklmazásokkal gond van etc etc etc.
másik az optimizálták ugyanugy alkalmazásoknál és a rendszernél is.
és fejlesztöi szempontbol is szivessebben almára mint androidra,a könyebség és bevételek miat is
Ezekekben jobb az alma.Ezeket elkel fogadni,és nem túl árazottak mert hasonló képeségü android ugyanannyi ha nem több,és akkor az alap elönyök az almánál vannak.
Az h miben jobb az android azt már elöttem felsorolták.most énis androidos vagyok.Nekm ez most megfelel de amien gyakran cserélgetema teloimat kitudja milesz még.. :)
A lényeg h mindenki azt használja amelyik jobb neki,lényeges nagy külömbség szerintem nincs 1 átlagfelhasználonak.Aki meg okok nélkül és csak más irásaira tapasztalati alapján trollkodok vagy csak jól esik neki mert unatkozik és gondolta ha fizeti a netet használja is,azzal nem érdemes vitatkozni :) najóéjt emberek