• kvp
    #8
    Mondhatnak amit akarnak a jovo iranyzatairol, de anno c64-en is kint voltak a gyakran programok ikonjai a desktop-on, amigan is, windows xp es debian linux alatt is es most android-on is ez a helyzet. Reszemrol ugyanugy tudtam hasznalni az osszes rendszert az elmult 30 evben es ez a megoldas tokeletesen bevalt. Az, hogy a telepitett programok listaja eppen hova van eldugva csak addig fontos, amig kirakja az ember az ikonokat. A dokumentumjaim meg jo ideje mappakban vannak es a fo mappa ikonja is ki van rakva a programok kozze. (mivel a filekezelo is csak egy program)

    A windows ujitasai olyanoknak keszulnek, akik segitseg nelkul nem tudjak megtalalni a start menu-t a gepukon. Nekik jo lesz, mindenki mas meg berakja autostart-ba a hagyomanyos desktop-ot, igy ok indulaskor a regi feluletet kapjak. (gyakorlatilag az uj metro-s alkalmazasok olyanok lesznek a regi desktop iranyabol mint a teljes kepernyos jatekok, tehat vagy a jatek latszik, vagy a dektop a hagyomanyos programokkal)

    ps: Azt tudjatok, hogy android alatt minden alkalmazasnak van sajat ablaka es keszitheto a nyilt forraskodu valtozathoz olyan ablakkezelo, ami lehetove teszi tobb android-os alkalmazas megjeleniteset, hagyomanyos ablakozott kornyezetben? Tovabba android alatt elinditva egy x szervert behozhato egy normal linux-os asztal, ami pont ugy mukodik, mint ahogy a windows 8...