• A1274815
    #33
    "Azt irtam, hogy a win7est utéáloom, nyűgös, rosszul használható, bármit el akarok indítani, ahoz küülön pötyögnöm is kell, vagy összevissza kattnintgatni. (remélem igy könnyebben értelmezhető) Az xp azért volt jó, mert fogtad, start mappa, program, egérrel, egy kézzel."

    Azt ugye tudod, hogy ha rámész alul a "Minden program"-ra és félmásodpercet vársz nem kell kattintgatnod, továbbá a további program csoportok is így nyílnak, ja és XP alatt is ennyit kell várni míg kinyílik, ha csak nem kattintgatsz.

    "A keresős staret menüt mint olyat nem ellenzem, mert jó dolog, ha nem csak magába az van, hanem mint linukba, mellette + favourites tab-ot is váltogathatod."

    Továbbá a tíz leggyakrabban indított program bekerül a Start Menű "kezdő" lapjára és továbbiakat rögzíthetsz oda és íme a favorites "tab".

    "De kötekedj ebbe is nyugodtan, hogy nekem mi a használhatóbb."

    Nem ködekedek csak informálak, mível látszik, hogy hiányosak az ismeretek. Ugyanis az XP-és Start menű részhalmaza a Vistás/Win7-es Start menűnek, csak nem szemeteli tele e képernyőt feleseleges menű ablakokkal.

    "A lényeg, hogy a win8-as (igen használtam a prev-et) egy oltári nagy baromság ugy ahogy van. Kipróbálható, izlelgethető ingyen... "

    Megtörtént és a Metro-s baromságot én is utálom. Sőt most kaptam vélemény kutatási kérdőívet töllük, ne félj megis írtam, mi a véleményem a MetroUI-ról és az új Start Menű-ről, konstruktívan.