• narumon
  #46
  "Marhaság. Nekem nincsenek rabszolgáim, senkit sem alkalmazok éhbérért."

  Nem hinném hogy Jobsnak lettek volna rabszolgái. Sőt tudomásom szerint nem is alkalmazott senkit éhbérért, az apple alkalmazottak elég jól keresnek tudomásom szerint.

  "Ez a kollektív bűnösség elve a politikában még éppen táptalajra lel de más körökben elég nagy butaság már ezzel előhozakodni."

  Na ne mondd, ha egy cég mondjuk kínában gyártat (ahonnan árajánlatot kap) akkor genya és rabszolgahajcsár, de aki megveszi a termékeit az nem felelős? Jelzem nem tudsz olyan terméket venni ami nem ilyen körülmények között készült, a világ termékeinek a 99%-át pontosan ilyen körülmények között készítik - hogy neked jó legyen.

  "Ha meg azt akarod elvitatni, hogy az Apple felhasználók között sok a hülyeuser - hiszen pont ez volt az Apple koncepciója - akkor feleslegesen próbálkozol, legalábbis nálam."

  Pontosan ugyanannyi a hülye user mint a HP felhasználók között vagy a Samsung felhasználók között, és ugyanannyi mint a Marks&Spencer felhasználók között vagy a Gucci felhasználók között, akik közt ugyanannyi a hülye mint a Szuzuki használók vagy a Peugeot használók között.