• narumon
  #307
  Alapvetően gondoljuk máshogy, vagy teljesen más közegben mozgunk, mert teljesen máshogy látom mint te.

  "Az ateizmus valojaban vagy a tudomanyban bigottul hivok vagy a vallastalan, okoskodo, tapasztalatnelkuli, emberidegen-filozofiat koveto penz-kergeto emberek ill. a zsido es buddhista vallashoz kapcsolhato, abbol kiindulo nyakatekert perverzitas."

  Megint általánosítasz ami nagyon nagy hiba. Mit jelent a tudományban bigottul hívő? Aki mondjuk orvoshoz jár imádkozás helyett? A másik fele meg olyan szinten hülyeség, (okoskodo, tapasztalatnelkuli, emberidegen-filozofiat koveto penz-kergeto emberek), hogy erre nem is kívánok reagálni (illetve korábban már megtettem csak figyelmen kívül hagytad)

  "A mai "modern" materialista, kapitalista vilagkep, ami a kapzsisagra epul, mammonaldozo, hedonista, nihilsta, elettagado, kornyezetrombolo megnyilvanulassal."

  Ezzel egyetértek, de azzal nem, hogy ennek bármi köze lenne az ateistákhoz, hiszen pont így élnek jelenleg a földön a vallásosak is. Legalábbis nagyon nem látom, hogy az a "bevallottan" 2-3Mrd vallásos ember másként élne, máshogy cselekedne. Főleg nem a keresztények.

  Miért kéne megállítani az iszlám terjedését? Vagy most már azt is akarod mondani, hogy csak egy igaz vallás van; a katolikus? Ne legyél már ilyen dogmatikus.