• Tetsuo
  #306
  A mai ateistak tobbsege altalaban nem hisze semmifele ezoteriaban, foleg nem egy brahmanista v buddhista lelekvandorlasban, ami ugyanugy istenhitu (a buddhista nem feltetlen, de altalaban az is), mint pl. a katolikus kereszteny.. de te mindig ugy beszelsz a nem katolikusokrol mint ateistakrol, pedig a legtobb nem katolikusnak csupan mas a vallasa, egy bizonyos reszuk ateista.
  A legtobb agymosott vasarlo zombi pedig meg nem is gondolkodott el rajta igazan, csupan eppen divatbol buddhistanak v materialistanak mondja magat, mert azt olvasta 2 reklam kozott.
  Azsiaban, Afrikaban es Del-Amerikaban viszont milliardnyi hivo van, (mindenfele vallasuak).
  Az ateizmus valojaban vagy a tudomanyban bigottul hivok vagy a vallastalan, okoskodo, tapasztalatnelkuli, emberidegen-filozofiat koveto penz-kergeto emberek ill. a zsido es buddhista vallashoz kapcsolhato, abbol kiindulo nyakatekert perverzitas.
  A mai "modern" materialista, kapitalista vilagkep, ami a kapzsisagra epul, mammonaldozo, hedonista, nihilsta, elettagado, kornyezetrombolo megnyilvanulassal.

  Ami joindulat v arra valo torekves még maradt az agyomosott polgarokban (igen, tobbek kozott a media altal), az a csalad vagy a nemzeti kereszteny hanyomanyok maradvanyai. Lassan kikopik az is a "nyugati vilag" exkeresztenyi es ex(igazi)zsido kozossegeinel.
  Azokon a helyeken ellenben viszont ezerrel terjed az iszlam vallas, amit mar humanus modon nem nagyon lehet megallitani ugy sem.
  Pl. Europaban exponencialisan emelkedik a mecsetek szama.