Fernandooo#9837
Lesz videó a verseny második részéről - az elején elfelejtettem bekapcsolni a rögzítőt. Abból is látszani fog, hogy Kori (autója) az egyenesekben jóval gyorsabb volt, mint én, egyedül bizonyos kanyarokban tudtam neki adni, de mivel itt elég sok a tempós szakasz, így ott vissza is hozta, pusztán a gázpedál letaposásával. A másik, hogy miután megelőzött - valóban megcsúsztam akkor, mivel féltem, hogy belém jön, annyira közel volt, és elbizonytalanodtam, én sem bízok Rosbergben -, elkezdett folyamatosan és drasztikusan növekedni a különbség. Gondolom, mert egyenlő feltételek voltak adottak... A harmadik, hogy a kelleténél - nulla - többször rontottam váltást, mivel a kormányom váltója meghalt, így egy-egy gombot kellett hozzárendelnem ezekhez a funkciókhoz. Mondanom sem kell, hogy merőben szokatlan volt, és mivel nem esett kézre, így ott is elment egy csomó idő. Alapvetően végig bizonytalan voltam, elején túlóvatoskodtam, nehogy beleszálljak valakibe, aztán attól tartottam, nehogy valaki engem találjon el, és hát ezzel a rom kormánnyal sem egy nagy élmény játszani.