• SityiSXT
    "Hat volna mit csiszolni a stilusodon az biztos. " - A #9752 hozzászólásomig nem tettem megjegyzést a stílusodra. Ha valakinek, hát neked nagyon magadba kéne szállnod...

"Ki fikazta az FBB-t? Szerintem olvass inkabb aztan ertelmezz, meg persze illeszd be a hozzaszolasom ahogy kell." - FBB? FFB-ről már hallottam... Amúgy meg idejössz, behánysz egy olyat, hogy "Szoval nem erdemes megvenni... (szar a fizika, pattognak a kocsik, Valaki azt mondja felszim a pc hat no comment XD) Maradok inkabb a Gran turismo 6 nal. Az odaveri ezt a hulladekot. " és akkor ezekután még elvárod, hogy ne nézzünk komplett idiótának 1.) a stílusod 2.) a felületességed és 3.) a tájékozatlanságod miatt? Mellesleg #9699 " Az FFB meg sem említem. " Ez nekem erősen lesajnálónak tűnik. Sportszerűtlen leszek (mert ezt utána írtad): #9754 "FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani." Ez sem dícséret...

Ami pedig a PS4 gameplay videó hisztidet illeti - Hány egyetem díszdoktorának kell ahhoz lenni, hogy valak felfogja: a Project Cars ugyanazt nyújtja PS4, X1 és PC platformokon? Érted? Ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, ugyanazok a játékmódok lesznek, ugynaz a fizikai motor dühöng belül, ugyanaz a Madness motor dolgozik belül... PC-n a játékos gépe határozza meg a grafikai teljesítményt, PS4-en 1080p@60fps High beállítás, X1-nél nem tudjuk.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.28. 16:03:09