• SityiSXT
    "Igenyes vagyok. " - Nem igényes vagy, hanem arrogáns és tiszteletlen. Volna még mit csiszolni a stílusodon. Tudod mit? Érezd magad megtisztelve, hogy szóbaállok veled és válaszolok. Na, hogy ízlik?

"Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt." - A hivatalos SMS trailerekben nincs megjelölve, milyen platformon vették fel. Ha vetted volna a fáradtságot és egy kicsit keresgéltél volna, tudhatnád, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz a PC-s High grafikai szinttel megegyező minőségben. További részletek. Ha tényleg annyira érdekelne a játék, miért nem veszed a fáradtságot és kutakodsz egy kicsit? Az SMS kicsi fejlesztőstúdió (indiehez képest relatíve nagy, de csak az indiekhez képest!), perpill leköti őket a sok kiállítás (E3, GamesCom, egy hónap múlva EGX), illetve a hajrá a megjelenésre. Mint láthatod, az újságok el vannak látva hírekkel, tesék olvasgatni!

"Folyamatosan jonnek uj verziok es mivel nem tudok minden nap jatszani vele igy nem tudom meg nem is neztem mit tud az uj build. Amugy engem nem a build szam erdekel hanem a prezentacio. " - Pedig a build szám nagyon fontos ilyen szempontból, mert folyamatosan alakul a program. Sőt, tán csak a Junioroknál frissül havonta a játék, a többieknél napi szinten van update. Fikázod az FFB-t, a fizikát, miközben amikre hivatkozol, már sokat változtak, főleg az utóbbi időben.