Fernandooo#9729
Még véletlenül sem rágtam be, a legőszintébb véleményemet írtam le. Érted, ez a laserscan távolról sem dob annyit a játékélményen, sőt, leginkább semmit, és tudod miért... Na azért, mert az egyszeri szobajátékos meg nem mondja egy laserscan és nem laserscan között a különbséget egy színvonalasan és igényesen lemodellezett pálya esetében. Te sem. Ezek csak szavak, amikkel próbáltál belekötni a játékba, de annyira erőltetett és ostoba módon, hogy ihaj.
Dino: Futamra biztosan nem fog eljönni, és a WMD-s neve is titok marad szerintem, nem hiszem, hogy tovább akarja égetni magát ilyenekkel.
Szóval olyan arcokkal minek foglalkozni, aki ilyeneket bír mondani, hogy " A hivatalos oldalon nem irja a megjelenesi datumot stb", miközben ha ráklikkel a http://www.projectcarsgame.com/ linkre, akkor ott van, hogy Coming november 2014 Pre-order now... Az "stb" meg teljesen üres, nincs semmilyen konkrét "stb" csak kiírta, hogy na, tudna még mit mondani, de inkább nem mond. És hát nem tudna, mert különben kiírta volna. :D Á, siralom. És összehasonlítja a bivalybasznádi reklámügynökségét egy több millió dolláros projekttel. :DDDDDDDDDDDDD Hagyjuk már ezt az embert. :D Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 13:44:52